Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Pleasures x Reebok perinteinen nahkaperinne on ehdottoman uusi siluetti!

Pleasures x Reebok perinteinen nahkaperinne on ehdottoman uusi siluetti!

Pleasures X Reebokin perinteinen nahkaperinne on täysin uusi siluetti, joka on perustettu osana nykyistä yhteistyökapselia kahden merkin välillä. Los Angelesissa toimiva Streetwear Brand Pleasures on päätynyt nopeasti olemaan erittäin arvostettu nimi teollisuudessa, kun taas Reebok pysyy kaikkien aikojen sopivimmista jalkineiden valmistajista.

Yhdistämällä näkyvät näkökohdat muutamasta tunnetuimmista Reebok-siluetteista, perinteinen nahkaperinne on esikatseltu beige-sävyllä väriväylällä ja näyttää olevan pakattu täynnä korkean spesifikaatiotekniikkaa. Päälliköt näyttävät olevan valmistettu pääasiassa teknisestä verkosta, Reebokin perinteisen nuolen logon ja Pleasures -kirjasintavan logon kanssa molemmilla puolilla.

Paksu valkoinen välipohja kiertää siluetista trendisen ilmeen vuoksi, samoin kuin katsomme ehdottomasti eteenpäin nähdäksemme paljon enemmän tästä uudesta kengästä! Tätä julkaisua ympäröivät toistaiseksi paljon muuta, joten muista pitää se lukittuna ihanteellisena täällä kaikkien nykyisten uutisten ja päivitysten jalkineiden maailmassa. Kun olet täällä, tarkista Scooby-Doo X Converse -kokoelma, joka juuri putosi!

Kuva nautintojen avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *