Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Voisiko tämä olla Tom Sachs X Nikecraft Mars Yard 2.5?

Voisiko tämä olla Tom Sachs X Nikecraft Mars Yard 2.5?

Oletko valmis Tom Sachs X Nikecraft Mars Yard 2.5: lle? Kierroksen tekemä huhu, koska viime vuoden lopussa näyttää siltä, ​​että yhteistyön haluttu yhteistyö voisi vihdoin tapahtua, ja saamme nyt ensimmäisen ulkoasumme tämän New Yorkin puolikkaan gallerian laukauksen ansiosta.

Valmistettu yhteistyössä amerikkalaisen nykytaiteilijan Sachsin ja Swooshin kanssa ryhmittyneet, koska 2012 potkaisee kaiken Mars Yard 1.0: n kanssa, jonka arvo on yli 20 000 puntaa kolmansien osapuolten markkinoilla. Avaruus-ikä-aiheisen siluetin neljäs iteraatio, kun taas väitetyn 2,5 jakaa lukuisia samoja suunnitteluvihjeitä kuin edeltäjänsä, se on melko paljon muokattu alusta alkaen.

Pudottamalla tyypillisen verkon ja mokkanahkaisen rakenteen, joka nähtiin 2.0: lla, 2,5: llä on läpinäkyvä yläosa, jonka kielen yläosassa on punainen veto-välilehti. Kirkkaan punainen Nike Swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivujen yli aivan kuten OG, mutta toisin kuin se, Toeboxissa on nyt suojaava musta korkki, joka antaa kenkälle melko karkean näköisen estetiikan.

Melkein mitään muuta Tom Sachs X Nikecraft Mars Yard 2.5: stä ei tiedetä tällä hetkellä, mutta huhujen mukaan se käynnistyy joskus ensi vuonna. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä yhteistyöstä, ja niihin liittyvissä uutisissa Nike Dunk High “Varsity maissi” vuodesta 1985 on palannut!

Kuva Halfgalleryn kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *