Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Air Jordan 1 Retro High OG “Hyper Royal” paljastetaan

Air Jordan 1 Retro High OG “Hyper Royal” paljastetaan

Jumpman ei koskaan nuku. Viime kuukausien aikana olemme saaneet joitain ihmisen tunnetuimmista AJ1: stä, mutta ei näytä siltä, ​​että ne pysähtyisivät milloin tahansa pian, kun Air Jordan 1 Retro High OG “Hyper Royal” on juuri paljastettu, Ja tässä on kaikki mitä tiedämme toistaiseksi.

Sneaker Insider @zsneakerheadzin, “Hyper Royal” -tapahtumassa, pilkkaa kaksi ikonista väriä yhdeksi, mukaan lukien “Game Royal” ja “Light Smoke Grey”, jota ei ole vielä pudonnut. Värillinen tukkeutuneita täydellisyyteen, sävyt yhteenotto ja kontrasti, jotenkin täydentäen toisiaan prosessissa.

väärä

Nike Swoosh liukuu tyylikkäästi sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli, kun taas ikoninen siivekäs koripallo -aihe on hienovaraisesti leimattu nilkkaan valkoisena, viimeistelee ajaton esteetti.

Mitä ei ole rakastaa Nike Air Jordan 1 Retro High OG “Hyper Royal” -tapahtumassa? Jokaiselle Jordanin faneille on pakollinen, joudut odottamaan noin vuoden ajan, koska ne on suunniteltu keväälle 2021. Kerro meille, jos kopioisit ja niihin liittyvissä uutisissa Dior X Jordan -brändi “Air Dior” -kokoelmassa on vihdoin julkaisupäivä!

Kuva Zsneakerheadzin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *