Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Valkoisen inspiroima Nike Air Max Terracape 90 on saatavana täältä!

Valkoisen inspiroima Nike Air Max Terracape 90 on saatavana täältä!

Takaisin lokakuussa, saimme ensimmäisen välähdyksen Nike Air Max Terracape 90: stä. Siitä lähtien olemme kiinnittäneet näitä off-white-inspiroimia värejä. Nyt, melkein kuusi kuukautta myöhemmin, koko kokoelma on vihdoin pudonnut Nike UK: lla, ja kokoiset ajoitukset näyttävät erittäin terveiltä. Saatavana neljänä värinä, mukaan lukien “Sail”, “Musta”, “Seafoam” ja “Polttoaine Orange”, täällä on yksi ehdottomasti kaikille!

Onnistuimme saamaan kädet joihinkin Nike Terracapen kokoelman kuumimmista pareista, joten muista tutustua oppaamme kaikesta, mitä sinun on tiedettävä Air Max 90 Terracapesta!

Joten, mitä sinä odotat? Tartu Air Max 90: een juuri nyt, kun koko on vielä saatavilla! Tunnet olosi melko hyväksi kopioituksi, kun otetaan huomioon, että nämä ovat pelin kestävimpiä hiipiä. Kerro meille, minkä Colourwayn onnistuit hankkimaan, ja niihin liittyvissä uutisissa 3 upouusaa Nike Air Max 1: tä julkaistaan ​​Air Max -päivään tänä vuonna!

Nike Air Max Terracape 90 “Sail”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Nike Air Max Terracape 90 “Musta”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Nike Air Max Terracape 90 “Seafoam”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Nike Air Max Terracape 90 “Polttoaine Oranssi”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *