Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya RF” on saanut merkittävän palautuksen!

Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya RF” on saanut merkittävän palautuksen!

Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” on melko ainutlaatuinen tausta. Vuonna 2019, kun he olivat ensimmäisiä vuotaneet, mallistumat osoittivat vahvan violetin ja keltaisen kengän, joka oli toisin kuin mitä olimme aiemmin nähneet Team Yeezyltä. Pitäen sen ilmoitetun heti, kun ne ilmoitettiin virallisesti, paljastettiin, että heistä tulee sen sijaan mukavia ja yksinkertaisia. Asioiden pahentamiseksi ne olivat samoin Kiinan ja Yhdysvaltojen erityisiä, jotta kukaan muu ei voisi kopioida. No, se on muuttumassa.

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Useiden uskottavien lähteiden mukaan “Yeshaya” saa merkittävän uudelleenkauden, etenkin erittäin rajoitetun “Yeshaya RF” -variantin kanssa. Tämä on silmiinpistävä muistutus 200 muuta 350 V2 -väriä, ja siinä on 3 metrin infusoitu primeknit-rakennus, joka on upotettu valkoisiin ja harmaisiin sävyihin kaikkialla. Monofilamentti, joka sopii raitataisiin, ampuu sivupuolen yli, kun taas paksut köysihauhat sitovat kaiken toisiinsa.

Alhaisessa valkoisen ulkopuolella olevan välipohjan alapuolella on paksu Adidas Boost -välipohja, joka sijaitsee sisällä, samoin kuin pyöriä kaikki kumin kumin liukas, joka oli vuorattu ulkopohjan, lisäämällä hienovarainen pop vastakohta muuten monotoniselle palettille.

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Olipa Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya RF” -sovellukset ympäri maailmaa, mutta lähteemme kertovat meille, että he tekevät paluun osana Yeezy -päivää tänä vuonna, jolloin näemme myös paluun paluun “Musta RF”, “synteettirunko”, samoin kuin “takavalo RF”. Ymmärrämme, jos lisäät nämä kokoelmaan, ja kun olet täällä, saatat myös päästä lähelle Yeezy Boost 350 V2 “Leaf”!

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *