Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Ota kenkäpeli seuraavalle tasolle tällä N64-inspiroidulla Nike Air Max 97

Ota kenkäpeli seuraavalle tasolle tällä N64-inspiroidulla Nike Air Max 97

Jos et vielä ole, on aika viedä kenkäpeli seuraavalle tasolle tällä Nintendo 64-inspiroidulla Nike Air Max 97: llä . Konsoli, joka debytoi tarkkaan täsmälleen samana vuonna kuin AM97, tämä on pakollinen poliisi sekä pelaajille että lenkkarit, samoin kuin sitä tarjotaan nyt suoraan Nike UK: lta!

Täynnä nostalgisia yksityiskohtia, aivan ensimmäinen asia, jonka huomaat tästä kengästä, on leikkipainikkeet, jotka ovat täynnä ‘ilmakehän harmaa’ yläosaa. Tämä on sitten vastakohtana vihreälle, siniselle, punaiselle ja keltaiselle aksentille, jotka kaikki kunnioittavat N64: n legendaarista 3D -N -logoa. Kielet toimivat ”voiman” ja ”nollaus” -merkinnät, kun taas ohjainportit vaikuttavat kolmella mustalla pisteellä Pull -välilehdissä.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Saatavana nyt Nike UK: lta, et vain voi tätä Nike Air Max 97: tä, joten jos haluat parin, varmista, että poliisi, kun koko on edelleen saatavana! Varmista uusimpien ja suurimpien lenkkarien julkaisujen suhteen, että pidät sen lukittuna ainoan toimittajan päälle!

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *