Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Vapauta muistutus: Älä missaa Air Jordan 1 High OG “Lucky Green”!

Vapauta muistutus: Älä missaa Air Jordan 1 High OG “Lucky Green”!

Jos olet onnekas tällä kaudella, Air Jordan 1 High OG “Lucky Green” on tehty vain sinulle. Aivan ensimmäinen vuotanut aikaisemmin kesällä, heti kun näimme nämä, näimme heti muistuttavan vuoden 2003 Dunkin matalalla “Heineken” -tapahtumassa, joka laukaisi melko sekoituksen päivällä. Asetettu vähentymään huomenna 15. lokakuuta, et ehdottomasti halua missata näitä!

Ei ole mitään hienoin nahka, “onnekas vihreä” on värinpohjainen mestariteos. Työskentelemällä puhtaalla valkoisella pohjalla, ympäristöystävällisen koristelevat varpaiden laatikon ja kantapään, ja pidentäen kaiken menetelmän nilkan alueelta, josta löydät samoin vahvan punaisen “Air Jordan” -siivisen koripallomerkinnän.

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla
Sala -arvoiset mustat Nike -swooshes ampuvat sivusuunnassa ja mediaalisten sivupaneelien poikki ja pyöristämään kaiken, mielettömän mukava ilmavälipohja istuu alla mukavuuden ja tyynyn vuoksi, joka on täydellinen sekä kentällä että kentällä. Tämä pyöristetään sitten mustalla kumipohjalla, viimeistelemällä Air Jordan 1 -mallin.

Mitä ei pidä Nike Air Jordan 1 High OG “Lucky Green” -tapahtumasta? Odotetaan esittelevän huomenna 15. lokakuuta, varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle myyjälle hienointa mahdollisuuttasi kopioida. Ymmärrämme, lisäätkö nämä kokoelmaan, samoin kuin siihen liittyviin uutisiin, Air Jordan 1 High OG “Seafoam” on paljastettu!

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *