Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings North Face X Gucci Avatar -tuotteet näkyvät Pokémonissa

North Face X Gucci Avatar -tuotteet näkyvät Pokémonissa

Pohjoinen kasvot X Gucci on epäilemättä yksi kiehtovimmista yhteistyökumppaneista pitkään aikaan, ja molemmat tarrat ovat lopulta käynnistämään innokkaasti odotetun kapselin, jota me hyvin ensimmäinen kiusattu viime vuonna. Erittäin rajoitetut myyjät varastoivat kokoelman ja sen ehdottomasti ei tule halvalla, vaikka virallista kustannuslistausta ei vieläkään ole julkistettu yleisölle.

Vaikka kaikki silmät ovat olleet paketin vapautumisessa, näyttää siltä, ​​että kaikki kokoelman kohteet ovat nyt ilmestyneet Avatar-kohteiksi hyvin rakastetussa Pokémon Go -videopelissä. Olitpa kaksineläisen logon t-paidan tai kukka-print Bucket Hatin jälkeen, voit olla varma, että avatar on kuumingestissä!

Pelin paloja tarjotaan rajoitetulle ajalle vain 100 Pokéstopsissa ympäri maailmaa, joten jos haluat saada kaikenlaisia ​​kohteita paljon parempaa siirtämistä nopeasti. Jos rakastat tätä yhteistyötä, ei kuitenkaan voi pikemminkin maksaa kyseisestä puffer-takista, niin nämä virtuaaliset vaihtoehdot voivat olla vain seuraava paras asia!

North Face X Gucci kapselin kokoelma on asetettu käynnistämään maailmanlaajuisesti 6. tammikuuta, kun taas pelin vaihtoehdot tarjotaan täsmälleen samanaikaisesti. Jos haluat poliisille varmistaa, että olet valmis menemään, koska tämä on merkittävä julkaisu! Sillä välin pitää se lukittuna parhaiten täällä ainoana palveluntarjoajana sekä tarkistaa nämä 15 valtavaa paria vielä varastossa jälkeläisissä!

Kuva Nianticin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *