Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Sycrace Timeless Americana -tyyli tämän Dickiesin “Erinomainen ulkona” -kokoelman

Sycrace Timeless Americana -tyyli tämän Dickiesin “Erinomainen ulkona” -kokoelman

kanssa julkaistuaan viimeaikaisen teknologiakokoelmansa, American Workwear Legend Dickies on palannut ja valmis esittelemään erilaisia ​​tuoreita tyylejä. Tässä viimeisimmässä “erinomaisessa ulkona” -kokoelmassa on spektri perinteisiä amerikkalaisia ​​kappaleita, jotka ovat inspiroineet luonnon, joustavuuden ja itseilmaisun.

Koko alueen ajan näemme flanelli-ruudullinen teepaitoja sekä liiviä, graafisia tulostettuja T-paitoja sekä tikattuja kuoritakkeja, jotka kaikki ovat päällä tyylikäs tarkistus kauhan hatun lisäys. Kokoelmasta löydetty allekirjoitus flanelli on muodostettu 8 unssin harjatusta materiaalista, joka on pehmeä kosketus ja viihtyisä, sopii talvella kerrostamiseen ja syksyiseen muotoiluun.

Kuva Dickiesin avulla
Näennäisesti johtavan kokoelmaa näemme Pedro Bay -takin, perinteisen työvaatteiden perintökappaleen, jossa on tikattu ulkokuori sekä flanellivuori. Sekä “ilmavoimien sininen” että “Heather Grey” -lisäyksissä oli kontrastinen musta kaulus, kulta etuosassa oleva vetoketju sekä hienovarainen Dickies -logo rinnassa.

Kuva Dickiesin avulla
Muualla näemme Pedro Bayn liivin, perinteisen työvaatteiden giletin, joka saapuu yhteensä tikattuun vuoraukseen, kahdella lonkkataskulla sekä vetoketjulla olevalla rintataskulla.

Koko Dickies “Erinomainen ulkona” -mallisto tarjotaan nyt tuotemerkin verkkosivustolla. Muissa uutisissa Supreme X Missoni tekee yhteistyötä valikoimasta neuleiden niittejä.

Kuva Dickiesin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *