Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Jeff Essential X Gary Vee Unite kokoelmaan, joka on valmis lentoon

Jeff Essential X Gary Vee Unite kokoelmaan, joka on valmis lentoon

suunnittelija ja taiteilija Jeff Essential ja Gary Vee kokoontuvat yllätysyhteistyöhön vahingossa tapahtuvan Instagram -vuorovaikutuksen jälkeen! Tuloksena on, että tämä Jeff Essential X Gary Vee -yhteisö, joka sopii sopivuuteen nousemaan uusiin korkeuksiin.

Perustettuaan NFT-projektin nimeltä “Vee Friends”, joka keskittyy merkityksellisten immateriaalioikeuksien tuottamiseen ja erillisen yhteisön kehittämiseen, Gary Vee esitteli hahmon nimeltä “Perspective Pidgeon”, joka toistaa Jeff Staplen “Staplepigeon” -teeman, joka on ollut olemassa, koska 1997. Keen-Eyed Kommentoijat löysivät nopeasti teemojen samanlaisuuden ja alkoivat kommentoida “@staplepigeon” ja loput olivat historiaa.

Kuva Jeff Essential X Gary Vee kautta
Nämä kaksi menivät edestakaisin DM: n kautta ja saivat sitten puhelun samana päivänä Gary Vaynerchuckin mukaan. 3 viikkoa myöhemmin ja nämä kaksi ovat kokoontuneet julkaisemaan pienen kapselikokoelman, joka sisältää molemmat aiheensa.

Tässä pienessä kapselikokoelmassa on huppari, teepaitit ja korkki, jossa on painettu muotoilu. Itse mallissa on kaksi kyyhkynen teemaa, jotka käsittelevät toisiaan sanoilla “perspektive kyyhkynen”, jotka raapittiin yllä olevalla kirjasintyylillä.

Tämä yhteistyö on saatavana yksinomaan Staplepigeonsissa ennakkotilauksena seuraavan 30 tunnin ajan, tästä syystä suosittelemme, että emme odota! Pidä se lukittuna täältä ainoan viimeisimpien tarjoajien päälle, ja kun olet täällä, puhuimme äskettäin Jeff Essential -sovelluksen kanssa osana alaisena vaikutusvalikoimamme keskustellaksemme hänen nöyristä alkuistaan, hype -kulttuuristaan, hänen mieluisimmista lenkkaristaan ​​ja niin paljon enemmän!

Kuva Jeff Essential X Gary Vee kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *