Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Lisää värikkäitä tyyliä takaisin sopivuuteen näillä Nike Sportswear Club Fleece Pullover -hupparilla

Lisää värikkäitä tyyliä takaisin sopivuuteen näillä Nike Sportswear Club Fleece Pullover -hupparilla

Kesä saattaa olla päättymässä, mutta se ei tarkoita, että värin on poistuttava vaatekaapistamme, kunnes kevät nousee päätään ensi vuonna! Värin toteuttaminen sopivuuteen voi raikastaa tyylisi ja hengittää uutta elämääsi sopivuuteen, eikä sitä ole paljon helpompaa kuin tehdä se kuin näillä Nike Sportswear Club Fleece Pullover -huppareilla!

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Makaat 80% puuvillasta ja 20% polyesteristä, nämä hupparit ovat molemmat mukavat koko kulumisen ajan ja pehmeät kosketukseen harjatun fleece -sisäisen ansiosta. Tämän rinnalla nostoleikkuri mahdollistaa säädettävän istuvuuden kaulan ympärillä.

Kuva pohjan myyjän avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Suunnittelun näkökulmasta nämä miesten Nike -hupparit ovat sekä perus- että tyylikkäitä. Pieni Nike Swoosh -logo sijaitsee ylpeänä rinnan vasemmalla puolella, ja siihen liittyy suuri kengurutasku vaatteen edessä. Tämä huppari on rakennettu potkut takaisin istuvuuteen, tämä huppari on optimaalinen niille virkamiehille.

Täällä “Pistachio Frost” -elokuvassa kevyessä salviavihreässä, “rautakivi” syvän ruskean värin ja “violetti pakkasen” vaalean violetin, nämä hupparit ovat parhaiten ympäri vuoden muotoilua ja kerrostamista. Joten älä missaa ja mene kopiointiin, kun voit vielä!

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *