Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Varastava hälytys: Air Max 95 ‘Safari Noir’ on nyt alennettu FootaSylumissa

Varastava hälytys: Air Max 95 ‘Safari Noir’ on nyt alennettu FootaSylumissa

Se oli merkittävä julkaisu, kun se laskeutui viime vuoden loppua kohti hypestä huolimatta, täysikokoinen ajo on edelleen saatavana. Jos se ei ollut tarpeeksi järkyttävää, Air Max 95 ‘Safari Noir’ on nyt myynnissä FootaSylumissa !!

Tämä silmiinpistävä Colourway liittyy tonniin jalkineisiin, jotta äskettäin diskontataan korkeasta lämmityksestä Adidas-noususta Vapormaxiin. Voit katsoa paljon enemmän hullimmista tarjouksista täällä.

Muuten “SE heijastavaksi” ymmärretään, tälle Air Max 95: lle on ominaista 3M -kiilto, joka koskee elämää, kun se osuu valoon. Se asettaa nykyaikaisen käänteen tunnetulle Safari -painotuotteelle. Muita silmiinpistäviä yksityiskohtia ovat keltavärinen ilmajärjestelmä susi harmaan nahkapäällysteiden lisäksi. Tämä dynaamisen ja pienikokoisen sävyn yhteentörmäys tekee ainutlaatuisesta Air Max 95: stä. On tuskin odottamatonta, että nämä olivat viime vuoden hienoimpien myyvien värien joukossa.

Nike Air Max 95 ‘Safari Noir’ tarjotaan parhaillaan täysikokoista juoksua, joka on alennettu 139 punnasta vain 99 puntaan. Muista suurimmista varastamista varten, muista ottaa käyttöön nämä ainoan palveluntarjoajan sovelluksen työntöilmoitukset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *