Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Katso ensin Stella McCartney X Adidas Alphaedge 4D

Katso ensin Stella McCartney X Adidas Alphaedge 4D

kolmella Futurecraft 4D -lenkkarilla vyönsä alla, Yamamoto on ainoa Adidas -yhteistyökumppani, joka ottaa innovatiivisen siluetin … tähän asti. Vuodesta 2005 lähtien kolme raitaa ja brittiläinen muotisuunnittelija Stella McCartney ovat ryhtyneet yhteen kaikenlaisia ​​erilaisia ​​lenkkarit, ja seuraavaa projektiaan he hoitavat ikonista Alphaedge 4D: tä.

Kosketettuna kokonaan mustalla meshillä sen yläosassa, kengässä on sukkamainen malli, jossa kurkku on brodeerattu “Stella McCartney”; Brändäys ympäri. Takan ympärillä on korkokengän veto -välilehti, joka lisää mukavuutta, ja alapuolella on täyspitkä Futurecraft 4D -välipohja, joka on valmistettu valosta ja happea digitaalisen valon synteesin kautta – 3D -tulostusprosessi, joka tarjoaa ennennäkemättömän tuen, tyynyn ja energian. palata.

Tavallisen ‘aero vihreän’ sävyn sijasta se on kuitenkin maalattu valkoisen varjossa vielä puhtaamman ilmeen vuoksi. Kaiken pyöristämiseksi mustan mannermainen ulkopohja on läsnä alla lyömättömän vetovoiman vuoksi, mikä tekee näistä täydellisen kengän rokkaamaan ympäri vuoden.

Stella McCartney X Adidas Alphaedge 4D on asetettu rajoitetun erän julkaisuksi ja se on saatavana pian. Kuten kaikki englantilaisen suunnittelijan lenkkarit, se on yksinoikeudella naisille – mutta se ei todennäköisesti estä kavereita yrittämästä puristaa tiensä sisään! Kerro meille, jos kopioit paria, ja kun olet täällä, katso koko Adidas -lenkkaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *