Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Adidas Yeezy parantaa 350 V2 Musta vuotanut kuvat

Adidas Yeezy parantaa 350 V2 Musta vuotanut kuvat

Yeezy Mania on nyt täysin tehokas jopa paljon enemmän tyylejä, jotka on vahvistettu vuodelle 2019, joka sisältää nyt Yeezy parantaa 350 V2-musta. Edellinen Triple Black Color -yyt ovat olleet vahva paljon rakkautta V2-mallin faneille, tällä seuraavalla iteraatiolla on oltava keräilijälle.

Se ei ole ainoa Colourway saada ekstaattista, koska vain eilen julkaisupäivä, joka vuotaa Yeezyn parantamiseksi 700 analogia.

Vielä yksi erä Yeezy 350: stä saapuu hehku-in-the-pimeästä pakkauksesta varkain Yeezy parantaa 350 V2 ‘Black’. Jos olet hyped jälkimmäisessä, sinun kannattaa tarkistaa Instagramin parhaat laukaukset!

Niin vähän kuvia Yeezy 350 V2: n “Blackista”, on vaikea todella saada tunnelmaa tästä tulevasta tyylistä. Oliko se samanlainen kuin yhä suosittu “merirosvo musta” vai onko tämä värikäs seisomaan liigassa omaa?!

Aivan kuten edellinen “staattinen” ja “True Form”, tässä 350: ssä on läpinäkymä raidalla sivuseinään. CHKKY PRIMNIT valitsee myös kuvioidun tulostuksen, vaikka on vaikea huomata, kun otetaan huomioon koko mustat päälliset.

Jos muistat Yeezy parantaa 350 V2: n “Bred”, voit nopeasti huomata samankaltaisuus tämän tulevan muotoilun kanssa. Aivan kuten parin, punainen värikäsominaisuus ompeleeseen kantapäällä. Tämä on ainoa värin lisääminen muutoin monokromaattiseen kengään.

Monet näistä kuvista on luonnollisesti täytettävä jonkin verran skeptisyyttä. Kuten tyypillisesti tapaus Instagramilla, on vaikea tietää, mikä on todellinen ja mikä ei ole.

Se sanoi, on hyvä saada käsitys siitä, miten nämä voivat näyttää. Niin paljon hype kolminkertaisille mustalle jalkineille, nämä voisivat hyvin olla yksi kaikkien aikojen parhaiten myydyistä.

Tällä hetkellä Yeezy parantaa 350 V2 ‘Black’. Pysy viritetty paljon enemmän päivityksiä ja tällä välin valmistaudu siihen, että Yeezy parantaa 700 analogia. Se on seuraava Colourway käynnistää Adidas UK lauantaina 27. huhtikuuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *