Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Voisiko A-Cold-Wall* X Nike Ispa Road Warrior olla töissä?

Voisiko A-Cold-Wall* X Nike Ispa Road Warrior olla töissä?

ISPA Road Warrior on yksi epäilemättä varjoa yksi kunnianhimoisimmista ja kokeellisimmista Nike -siluetteista, jotka ovat vuonna 2020. Paljastettu osa erittäin käsitteellistä ISPA 2020 -kokoelmaa, jopa Kanye West itse julkisesti suostui. Nyt se näyttää siltä kuin A-Cold-seinä* X Nike Ispa Road Warrior saattaa olla teoksissa, samoin kuin tässä mitä ymmärrämme tähän mennessä!

ACW: n Samuel Ross otti alkuperäisen värin täydellisen käännöksen Instagramiin paljastaakseen hullun kouluttajan. Yläosassa on maalattu mustana, violetissa ja sinisessä värimaailmassa, monikerroksinen tyyli, joka näyttää siltä, ​​että se olisi napautunut suoraan tulevaisuudesta. Vetoketjullinen nauhoitusjärjestelmä tarjoaa ylimmän lukituksen sopivuuden, kun taas kielen ja kantapään vetävät välilehdet tarjoavat kenkälle erittäin kovan estetiikan, jota emme voi auttaa kuitenkin syksyllä.

Alla alaspäin löydät kalkki-ympäristöystävällisen zoom-ilmapohjan, joka näyttää ottavan motivaatiota Shox-linjalta, samoin kuin kaiken pois päältä on tietokoneen näppäimistön inspiroima ulkopohja, joka on ehdottoman hullu.

Voisiko tämä olla A-COLD-WALL* X Nike Ispa Road Warrior tai vain tuleva väoluke? Ainoa aika näyttää, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle tarjoajalle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy! Ymmärrämme, jos kopioisit, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös katsoa ensimmäistä kertaa huhuttuun Ultimate X Nike Air Max Plus -yhteistyöhön!

Kuva Samuel Rossin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *