PSG X Air Jordan 1 zoomaus CMFT

, kun vapautuu inSanely Hyped Air Jordan 4 aiemmin tänä vuonna, se näyttää Paris Saint-Germain F.C. Voisiko yhdistää Jordan-tuotemerkin kanssa PSG X Air Jordan 1 Zoom CMFT Seuraavaksi. Alunperin kiusattu takaisin kesäkuussa sarjan karkeat mock-ups, tässä on kaikki mitä tiedämme tähän mennessä Ranskan jalkapalloseuran seuraava AJ1!

Kuva Ryivibesin kautta
Työskentely Air Jordanin 1 CMFT: n ensimmäistä kertaa, tämä sneaker sijoittaa mukavuutta sen pääpaino. Työn ulkopuolinen mokkanahka, lihavoitu violetti aksentti laskeutuu dekonstruoidun kaulukseen, kun taas musta paneelit tekevät tiensä Toeboxin, kantapään ja nauhoitusjärjestelmän kautta. Yksilöllinen kaltevuus ilmestyy kielekkeellä ja siivekäs koripallon tunnuksella ja kääntämällä kenkä ympärillesi löydät allekirjoituksen, joka esitteli Pariisin Saint-Germain-tekstin ympäröimänä legendaarista hyppääjä.

Tarkennuksen siirtäminen alaspäin Alla on lennon välipohja. Ei vain tämä tarjoaa hullun määrän vaimennusta koripallokentällä, se tekee sinut hyvin kadulla. Pienennä kaikki pois, leikkaus iridescent nike swoosh verostaa sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneeleiden yli viimeistelyä.

Kuva Ryivibesin kautta
Aseta pudottaa joskus ensi vuonna, PSG X Nike Air Jordan 1 zoom CMFT: tä ei pidä hukata, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoana toimittajana lisää vapauttamista, koska se kehittyy! Kerro meille, mitä mieltä olet tästä tulevasta yhteistyöstä ja niihin liittyvistä uutisista, luonnonvalkoisesta X Air Jordan 1 “Oregon Ducks” voisi olla matkalla!

Kuva Ryivibesin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *