Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Luminen valkoinen Adidas Alphaedge 4D on tulossa tänä jouluna

Luminen valkoinen Adidas Alphaedge 4D on tulossa tänä jouluna

, kuten monet edelläkävijäteknologiat, Adidasin Futurecraft 4D ei ole käytettävissä massoja – ainakaan ei tämän alkuvaiheen aikana. Tällä hetkellä monet kengistä, jotka esittelivät seuraavaa juoksevan tekniikan aikakautta, ovat turhauttavasti vaikeaa kopioida ja tuskallisen kalliita uudelleen myytävänä olevilla alustoilla. Otetaan esimerkiksi Adidas Alphaedge 4D, joka aloitti aiemmin tänä vuonna mustalla väriaineella, jossa allekirjoitus ‘Aero Green’ välipohja. Tämä siluetti saapui rajoitettuihin määriin, jotka lisäsivät vain näiden 4D -julkaisujen hypeen.

Onneksi ‘digitaaliseksi valon synteesi’, joka luo tämän hilan rakenteen välipohjan, joka tunnetaan pian ensimmäisten yleisten toistujen yli. Sen huhutaan tapahtuvan vuoden 2019 alkupuolella, mutta toistaiseksi on vieläkin erittäin rajoitettuja tyylejä odotettavissa.

Seuraava horisontissa on Adidas Alpaedge 4d ‘valkoinen’. Ne, jotka on jo käynnistetty Adidas Canada: n kautta, mikä viittaa pian globaaliin julkaisuun. Aivan kuten Ltd Colourway, tässä parissa on sama vihreä värillinen välipohja. Primeknit-yläosa on kaikki yhdessä rento, ja vain vaaleanharmaat raidat ovat vastakkaisia ​​sivuseinään.

Adidas Alphaedge 4d ‘White’ (CG5526) saapuu pian jälleenmyyjille. Pysy liimattuna ‘julkaisupäivämäärään’ -kanavalle vahvistetun laukaisupäivän ja täydellisen luettelon myyjät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *