Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Viralliset kuvat JJJJOOND X Reebok Club C 2020: sta paljastetaan!

Viralliset kuvat JJJJOOND X Reebok Club C 2020: sta paljastetaan!

JJJJOOND X REEBOK CLUB C 2020 on viimeisin yhteistyöhallinta, joka on tarkoitus esitellä Montrealissa sijaitsevan Style Studio -studion ja legendaarisen urheiluvaatteiden Reebokin välillä. Duo on ryhtynyt aikaisemmin fantastisiin menestyksiin sekä odotamme, että tämä uusin kumppanuus ei ole erilainen!

Tuore korkean lämmön uuden tasapainon yhteistyön takana, JJJJOOND on nopeasti ansainnut itselleen arvostetun nimen lenkkaritteollisuudessa. Klubi C 2020 on valinnassa sekä palautettuja tyylejä ja hienovaraisia ​​värejä, ja se on ihanteellinen esimerkki etiketin allekirjoitustyylistä.

Kuva Reebokin kautta

Kuva Reebokin kautta
Parin yläosat on muotoiltu joustavista nahoista, samoin kuin pääasiassa puhtaassa valkoisessa sävyssä, jossa on off-valkoiset yksityiskohdat sekä beige ranskalainen Terry-kangasvuori, joka ulottuu ulkopuolelle huippuluokan kosketusta varten. Etiketin allekirjoituskirjojen logo laitetaan sivupuolelle, missä Reebok olisi tyypillisesti, kun taas kieli puuttuu kokonaan brändäyksestä minimalistisen tunnelman saamiseksi.

Puhdas ilme jatkuu jalkojen alla valkoisella kumi-välipohjalla, paljon tyynyjä sekä vastaavaa beige-kumikumikumin ulkopohjaa. Jos etsit ultra-versiota sekä trendikkäitä lisäyksiä jalkineiden kiertoon, älä etsi enää, koska nämä ovat mitä tarvitset!

Kuva Reebokin kautta

Kuva Reebokin kautta
JJJJOOND X REEBOK CLUB C 2020: lla ei ole vielä virallista julkaisupäivää, vaikka odotamme sen esittelevän tulevina kuukausina. Pidä se lukittuna parhaiten täällä ainoan tarjoajalle kaikille viimeisimmille ja kun olet täällä tarkastavat erityiset Stockx -diskonttokorkokoodimme!

Kuva Reebokin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *