Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Levin X ‘The Simpsons’ matkaa Springfield Elementary -sovellukseen tällä uusimmalla kapselikokoelmalla

Levin X ‘The Simpsons’ matkaa Springfield Elementary -sovellukseen tällä uusimmalla kapselikokoelmalla

Olkoon todellinen, kuka ei pidä Simpsonsista? Koska ’89, kaikkien mieluummin animoitu TV -sarja on tarjonnut meille erilaisia ​​hauskoja hetkiä ikonografian runsauden lisäksi. Nyt SS22: lle Levin x The Simpsons on yhdistänyt voimansa esitelläkseen muutamia Springfieldin hienointa hetkeä monilla kevään inspiroiduilla kappaleilla.

Tähän uusimpaan kokoelmaan sisältyy farkkutakkeja, longsleeved -tees, puserot, konttitakit, vakosametin sarjat, hupparit, gilettit ja lisävarusteet, ja jokainen baring -ainutlaatuinen ikonografia liittyy takaisin muutamiin Springfieldin moniin tunnetuihin hetkiin ja hahmoihin.

Kuva Levin kautta
Koko kapselissa näemme nyökkäykset näyttelyn tunnettuihin avausluottoluokituksiin. Seurauksena on, että sininen taivas ja pilvet ovat esillä Puffer Gilletin yli vartalopussin lisäksi. Lisäksi näemme myös Simpsonsin kuuluisan keltaisen sävyn, joka on näytetty vastaavan vakosametin työtakin ja housujen sarjan yli.

Kuva Levin kautta
Muut kokoelman kappaleet nyökkäävät tiettyihin kohtauksiin, joissa on sekä kirjonta että esitetyt painetut tyylit. Niille, jotka haluavat saada kätensä tähän perinteiseen kokoelmaan, koko Levin X the Simpsons -lajike esittelee 3. maaliskuuta Levin verkkosivustolla. Muissa uutisissa Stone Island kattaa virkapukuisen tyylin SS22 Ghost -kokoelmaansa.

Kuva Levin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *