Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Tartu hiipiä Yeezy Foam Runner “MX Cream Clay”

Tartu hiipiä Yeezy Foam Runner “MX Cream Clay”

, kun tarttuimme ensimmäiseen kurkistamme Yeezy Foam Runner “MX Cream Clay” takaisin kesän alussa, olimme rehellisesti vähän hämmästyttäviä . Ikään kuin joku osti aivan uuden “hiekan” parin ja päättäisi seisoa jollain koiran poolla, se oli kuva, joka koski mieliä, kun nämä ensimmäiset vuotaivat. Pitäen tämän sanan, joka on Don C, on nyt ottanut Instagramiin jakamaan kyseisen väriaineen kurkistuksen, samoin kuin oikeudenmukaiset, ne eivät näytä puoliksi huonolta.

Evästeet ja kerma vaikuttavat näennäisesti, “MX Cream Clay” on jaettu kahteen puolikkaaseen. Yeezyn yläosa on upotettu kesällä valmistettuun valkoiseen suunnitelmaan, kun taas alaosassa on maanläheinen ruskea yhdistelmä, joka näyttää siltä, ​​että se olisi valmis pääsemään alas ja saastaiseksi syksyllä. Tämä kaikki on maalattu yksiosaisen vaahtomuodon yläpuolelle, jossa yhdistyvät Eva -vaahto sekä levät – joista jälkimmäinen on uskomattoman kestävä.

Loput vaahto RNNR: stä tehdään runsaasti perforointia kantapäässä olevien kanssa, jotka mahdollisesti kunnioittavat adidasta, lisää keskipohjaa, joka löydetään yeezy -lisäyksestä 700. Kaiken pyöristäminen on aaltoileva kumipohja, joka tarjoaa joustavan vetovoiman jokaisessa vaiheessa , suunnittelun viimeistely.

Asetettu vähentymään 2. elokuuta, varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle tarjoajalle hienoimman mahdollisuuden poliisille Adidas Yeezy Foam rnnr “MX Cream Clay”! Ymmärrämme, mitä uskot tästä erillisestä väriaineesta, samoin kuin täällä ollessasi, saatat myös päästä lähelle Yeezy -lisäystä 350 V2 “MX Rock”!

Kuva Chicagodoncin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *