Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized A Ma Maniére X Air Jordan 3 on tämän viikonlopun suosituin julkaisu!

A Ma Maniére X Air Jordan 3 on tämän viikonlopun suosituin julkaisu!

Tämä se on. Monien, lukuisten viivästysten jälkeen, kuuma odotettu Ma Maniére X Air Jordan 3 on viimeisenä tänä viikonloppuna. Vaikka monet teistä eivät uskoneet, että nämä todella vähenevät Yhdistyneessä kuningaskunnassa, voimme varmistaa, että ne ovat todellakin. Itse asiassa lukuisilla lenkkaripääillä on jo erityinen pääsy SNKR: iin, joten siinä osastolla ei todellakaan ole kysymys. Vaaditaan näitä? Varmista sitten, että asetat hälytykset ja merkitset kalenterisi kello 8.00 22. toukokuuta!

Lempinimeltään “Naisten kasvattama”, Amman Käsittele Air Jordan 3: ta vaikuttavat elämässämme kovat naiset. Yksi eniten premium -kumppanuuksista, jotka ovat koskaan armahtaneet koripallohuottia, se on valmistettu valkoisesta ja harmaasta nahasta sekä mokkanahasta puhtailla kerman näkökohdilla sävyisen ilmeen vuoksi.

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Yhteisbrändi on hienosti brodeerattu kielten yli, kun taas legendaarinen “Nike” -logo koristaa suurta kantapäätä. Huippuluokan tikkatut sisätilat tekevät tästä niin ylellisen kuin koskaan, samoin kuin kaikki tämä näkyy erikoispainoslaatikossa, joka sisältää kiiltävän muoviholkin, joka viimeistelee suunnittelun.

Valmis vähentämään tänä viikonloppuna klo 8.00 22. toukokuuta, A Maniére X Air Jordan 3 “Violet Ore” ei pidä hukata! Kädet alas yksi koko vuoden suosituimmista yhteistyöistä, varmista, että pidät sen lukittuna ainoan toimittajan päälle hienointa mahdollisuuttasi kopioida! Kun olet täällä, voit myös tarttua viralliseen katsaukseen Air Jordan 3 “Racer Blue”!

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *