Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Louis Vuitton esittelee Virgil Ablohin pre-syksyn 2022 “Daybreak” -kokoelmaa

Louis Vuitton esittelee Virgil Ablohin pre-syksyn 2022 “Daybreak” -kokoelmaa

On vaikea uskoa, että se on ollut yli kaksi kokonaista kuukautta, koska menetimme traagisesti Virgil Ablohin, mutta Louis Vuittonin joukkue on kuitenkin Louis Vuittonissa Erinomainen tehtävä varmistaa hänen perinteensä. Kun näimme syksy-talvi 2022 -kokoelman Grace the Bridge -tapahtumassa tähtitapahtumassa, Louis Vuitton on nyt paljastanut Pre-Fall 2022 -nimisen “Daybreak”.

Lyonissa, Ranskassa, “Daybreak” esittelee monipuolista valikoimaa siluetteja, jotka on asetettu teollisen taustan yli. Koko kokoelman ajan näemme päällysvaatteiden siluetteja, räätälöityjä sopivuuksia sekä housuja, yliopistojen inspiroimia urheiluvaatteita sekä nahkapommittajatakkeja, jotka kaikki näkyvät Virgilin ainutlaatuisella menetelmällä tyyliin ja tuotantoon.

Kuva Louis Vuittonin kautta
Kaikkialla nähty ainutlaatuinen tyyli on räätälöityjen housujen hyödyntäminen. Suurimmaksi osaksi nämä housut urheilevat käytännöllisesti katsoen leimahtavaa rakennetta, tuottaen vapaasti virtaavia, mutta kehittyneitä siluetteja. Muualla näemme näkyvästi esillä olevien raitojen hyödyntämisen. Vaaka-, kulma- ja pystysuora raitatyylit linjaavat vaatteita, jotka tuottavat nykyaikaisen viimeistelyn.

Kuva Louis Vuittonin kautta
Louis Vuittonin Pre-Fall 2022 -kokoelman toinen painos alkaa esitellä Internetissä ja Louis Vuitton -myymälöissä maaliskuusta 2022. Muissa uutisissa NIGO: n ensimmäinen Kenzo-kokoelma julkaisee nopean julkaisun.

Kuva Louis Vuittonin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *