Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Nämä tulevat Jordan 1: t ovat “Ei jälleenmyyjälle”

Nämä tulevat Jordan 1: t ovat “Ei jälleenmyyjälle”

Niken Jordan-tuotemerkki on hauskaa jatkuvasti läsnä olevan jälleenmyyjien ongelman yhteydessä paljastamalla tämä erityinen lomakokoelma. Se tulee aikaan, jolloin jälleenmyyjämarkkinat kukoistavat. Riippumatta siitä, mikä on näkökulmasta niille, jotka hyötyvät erityispotkujen kysynnästä, sinun on hyväksyttävä, että se on kaikki osa peliä.

Nike kiinnostaa aihetta Jordan 1 ‘ei jälleenmyyntipakkaukselle’. Kuvat vuotaneet aikaisemmin kuukaudessa ja nyt, saamme viimeiseksi kattavan ilmeen.

Lainanoton tyylin motivaatio Virgil Ablogin off-white X Nike -kokoelmasta, tämä korkea-top on täynnä lauseita välipohjan, kielen ja varpaiden laatikon varrella; “EI JÄLLEENMYYNTIIN”; “Ole hyvä ja rypisty”; “PUE MINUT”;!

Tämä brändäys on ehdottomasti selkeä, mutta suuri osa muista kengistä pysyy uskollisena alkuperäiselle. Tyypitetyt nahkaominaisuudet tälle Jordanille 1 väriä estävän teeman. Toistaiseksi OG -keltainen ja punainen väri on paljastettu.

Ymmärrämme meidän ajatuksesi Jordania 1 ‘ei jälleenmyyntiä varten’ alla olevissa kommenteissa. Muussa tapauksessa pysy kuulolla paljon lisää uutisia vahvistetusta julkaisupäivästä. Huhut ehdottavat joulukuun käynnistämistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *