Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Parempi katsaus Kaws X Sacai X Nike Blazer Low “Blue”

Parempi katsaus Kaws X Sacai X Nike Blazer Low “Blue”

-tapahtumaan ryhtyessään Hiroshi Fujiwaran kanssa fragmenttityyliin x sacai x nike ldwaffle, Chitose Abe on nyt hyödyntänyt Brian Donnedia, samoin ymmärrettynä kaws, sillä Kaws X Sacai X Nike Blazer Low “sininen” – samoin kuin saamme vielä hienomman ilmeen! Kolmisuuntainen kumppanuus, jota emme koskaan ymmärtäneet tarvitsemme, nousemme lähelle ja henkilökohtaisesti tämän tulevan hyped-parin kanssa.

Kuva felex_yeen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kirkkaan sinisellä sävyllä maalattu tämä bleiseri matala on katettu Sacaiin allekirjoituksessa dekonstruoiduissa aiheissa. Kaksinkertaisesta Nike Swoosh -brändäyksestä kahteen nauhoitusjärjestelmään, melko paljon mitä on kerrottu kahdella estetiikalle, joka on melko kaksinkertainen. Oranssi sekä keltaiset sävyt tekevät menetelmänsä yläosassa silmiinpistävän kontrastin pop-popin, kun taas neon-ympäristöystävälliset sävyt voidaan löytää kielestä katsomiseksi, joka varmasti kääntää päät.

Kaws on lisännyt legendaarisen “XX” -logonsa paksuiseen välipohjaan jalkoihin, samoin kuin jos tarkastelet tarkkaan, voit myös löytää sen ompeleen kielelle, viimeistelemällä erittäin kastetun Sacai X Nike Collabin.

Kuva felex_yeen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kaws X Sacai X Nike Blazer Low “Blue” julkaisee joskus myöhemmin tänä vuonna vähentymisen kanssa yhdessä “punaisen” kanssa. Ymmärräkaamme, mikä väri on tunnet eniten, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Sacai X Nike Blazer Low “Classic Green” ja “Magma Orange” saivat juuri uudelleen!

Kuva felex_yeen kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *