Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Oski X Nike SB Dunk High “Shark” -pinnat “Triple White” -väristeellä

Oski X Nike SB Dunk High “Shark” -pinnat “Triple White” -väristeellä

jo vuonna 2019, ennen ikää, jolloin jokainen dunkm sekuntissa on loppuunmyyty, Swoosh ryhtyi Oskar Rozenbergin kanssa OSKI X: lle Nike SB Dunk High “Musta”. Ruotsin luistelija antoi syvälle sukelluksen siluettiin, ja antoi sille hammasteollisuuden. Siirry eteenpäin kaksi vuotta ja näyttää siltä, ​​että saamme vihdoin jatko -osan siihen OSKI X Nike SB Dunk High “White” -sovelluksella, ja rehellisesti sanottuna mielestämme nämä ovat parempia kuin OG.

Vaikka musta pari oli valmistettu voilaitoksesta, tämä “Triple White” -versio valitsee romahtuneen nahkarakenteen, joka on pehmeä ja sileä kosketus. Täydentävät nauhat sitovat kaiken toisiinsa, kun taas OSKI-merkkinen tunnistus on ommeltu kielelle. Siirtämällä keskittymistä alla, löydät terävän valkoisen välipohjan, joka on korostettu punaisella kontrastipistolla, joka lisää väripopin muuten aliarvioituun palettiin.

Tietysti et voi puhua tästä yhteistyöstä mainitsematta Nike Swooshia. Kuten vuoden 2019 parissa, klassinen punkki on korvattu loistavalla valkoisella hailla, joissa on veriset gnasherit aggressiivisen esteetin saavuttamiseksi. Vaikka musta pari ei myynyt heti, voimme vakuuttaa teille, että nämä todennäköisesti tekevät.

Oski X Nike SB Dunk High “Triple White” on välttämätöntä saapua tulevina kuukausina, varsinkin jos et ole kopioinut alkuperäistä paria. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä haitallisesta jatko -osasta, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa vielä parhaan katsauksesi KCDC X Nike SB Dunk High!

Kuva SolebyJC: n avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *