Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Tässä on paras mahdollisuus kopioida Yeezy lisäys 350 V2 “häikäisevä sininen”!

Tässä on paras mahdollisuus kopioida Yeezy lisäys 350 V2 “häikäisevä sininen”!

Aina siksi, että he vuotivat ensimmäisen kerran viime vuoden lopussa, lenkkarit ympäri maailmaa ovat pitäneet hengitystään odottaen Yeezy -lisäystä 350 V2 “häikäisevä sininen” lopulta julkaistakseen. Alkuperäisen 350 V2 -mallin uudelleenkäynnissä ensimmäistä kertaa noin neljässä vuodessa tämä on melko merkittävä pudotus. Jos haluat kopioida parin tällä kaudella, varmista, että luet, koska kerromme sinulle, mikä on paras tapa suojata kokoasi!

Mahdollisesti yksi halutuimmista Yeezysistä erittäin pitkään, esteettinen harhauttaa takaisin “Black Friday” -pakkaukseen vuodesta 2016. Työskentelee “Core Black” Primeknit -pohjan päällä, “häikäisevä sininen” viiran ampuu yli Sivusuuntainen puoli, jossa on “SPLY-350” teksti ommeltu kaikkialle. Sinisen pilkut kulkevat koko yläosaan kontrastin pop -popin, kun taas klassinen veto -välilehti on pudonnut nyökkäyksenä klassikoihin, kuten “Oreo” ja “punainen raita”.

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Siirtämällä keskittymistä alapuolelle, löydät mielettömän pehmustetun uranuisen välipohjan, joka on antanut hieman läpinäkyvän viimeistelyn. Tämä tarkoittaa, että voit kurkistaa Adidas -tekniikkaa. Kanye ei ole muuttanut tämän suunnittelua, koska aivan alussa ja olemme melko iloisia siitä, että hän on kiinni siihen, koska se on varmasti yksi pelin mukavimmista yksiköistä.

Adidas Yeezy -korotus 350 V2 “Core Black Swinging Blue” on tarkoitus pudota 17. maaliskuuta täällä Isossa -Britanniassa ja Euroopassa. Se on koko kuukausi Pohjois -Amerikan julkaisun jälkeen, mutta parempi myöhään kuin koskaan, eikö niin? Parhaat mahdollisuudet kopioida, varmista, että pidät sen lukittuna Adidasiin vahvistettuna, koska arpajainen ilmestyy milloin tahansa pian. Kun se tapahtuu, kirjoita se ja sinut syötetään automaattisesti tasapeliin! Kerro meille, jos tartutaan pariin näistä ensi kuussa, ja niihin liittyvissä uutisissa Yeezy lisäys 350 V2 “Zebra” saa merkittävän uudelleensijoituksen tänä vuonna!

Kuva Adidasin kautta
Int’l -lähetys

Tehdä arpajainen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *