Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Lähellä Drake’s Ovo X Air Jordan 4 “Spotter”

Lähellä Drake’s Ovo X Air Jordan 4 “Spotter”

Legendaarisella Air Jordan 4: llä on ollut fantastinen vuosi, mutta ei näytä siltä, ​​että hype pysähtyy milloin tahansa pian. Kun siirrymme kohti vuotta 2020, olemme nyt nousemassa lähelle ja henkilökohtaisesti Draken Ovo X Air Jordan 4 “roiske” kanssa. Valmistettu yhteistyössä kanadalaisen taiteilijan lokakuun oman etiketin kanssa, tässä on kaikki mitä tiedämme toistaiseksi.

Kuva Hanzuingin kautta
Työskentelemällä ikonisella “kasvatettuun” väriväylällä, joka palasi aiemmin tänä vuonna, “roiske” on maalattu allekirjoitus mustan ja punaisen värivalikoiman, mutta muutamalla päivitetyllä yksityiskohdilla täällä ja siellä. Premium -mokkanahka ja hengittävä verkko muodostavat tämän Nike AJ4: n yläosan, ja kuten nimensä viittaa siihen, maalaa roiske osuu ainoaan yksikköön ja kantapäähän.

Muita mainitsemisen arvoisia yksityiskohtia ovat OVO Cross ja 6 Jumalan rukouskäden aiheet, jotka on painettu pohjallisten yli, ja tietysti kunkin kengän kumi kantapää -välilehtien takana piilotettu OVO -pöllö.

Tällä hetkellä Drake’s Ovo X Nike Air Jordan 4 “roiske”, mutta huhujen mukaan he laskeutuvat heti ensi vuonna. Kerro meille, jos tartutaan pariin, ja niihin liittyvissä uutisissa näyttää siltä, ​​että Off-White X Air Jordan 1 “Kanarian keltainen” voisi myös pudota vuonna 2020!

Kuva Hanzuingin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *