Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Kith X Asics Palauttaa perinteiset väriaineet juhlimaan 10-vuotisjuhlia

Kith X Asics Palauttaa perinteiset väriaineet juhlimaan 10-vuotisjuhlia

New Yorkissa sijaitsevia jalkineita sekä muotisuunnittelija Ronnie Fieg (myös Kithin myymälän omistaja) on yksi alan arvostetuimmista henkilöistä. Fieg on erotettu kumppanuuksien virrasta melkein jokaisen tuotemerkin kanssa, samoin kuin tänään, hän on ottanut sen Instagramiin paljastaakseen uusimman työnsä ASICS: n kanssa.

Kymmenen vuoden yhdessä kunnioittamiseksi Kith ja Asics hyödyntävät gel-lyte v-siluettia. Kith-merkkisten lenkkarien omistautuneet keräilijät ovat samoin matkalla muistikaistalla, koska kahden kentän pakkaus koristaa kuuluisaa “lohen varvas” sekä “nahka takaisin” -väriä alkuperäisestä Kith X Asics GL3 -kumppanuudesta vuonna 2011.

väärä

Fiegin IG: n julkaisun mukaan hän esittelee nämä uudet parit zoom-paneelilla, johon voi käyttää vain ne, jotka omistavat OG “lohenvartat”, “Lohi Toe 2.0” tai “nahka takaisin” Geel-Lyte IIIS . Jos se ei riitä herättämään pitkäaikaisia ​​lenkkarit, tekstitys myös määrittelee, että osallistujille tarjotaan “erityinen lahja”.

Kuinka aiot saada käsilläsi tähän uuteen Kith X Asicsin “10 -vuotisjuhla” -kokoelmaan? Varmista, että tarkistamme kanssamme täällä ainoan myyjälle kaikille nykyisille ASICS -uutisille. Samanlaisesta aiheesta nykyinen Kith X Converse Chuck 70 -kumppanuus juhlii 10 -vuotisjuhliaan.

Kuva Ronniefiegin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Ronniefiegin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *