Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Ensimmäinen katsaus Nike Air Max 1 ‘kaavamaiseen’

Ensimmäinen katsaus Nike Air Max 1 ‘kaavamaiseen’

viime viikolla, saimme välähdyksen Air Max 1 ‘Sketch’. Tinker Hatfieldin alkuperäisen luonnoksen vaikutelma vuodelta 1987, lenkkarin naapurusto meni näihin villiin. Nyt näyttää siltä, ​​että Swoosh vapauttaa vielä yhden version, nimeltään Nike Air Max 1 ‘kaavio’!

Saapuessaan kaikkiin valkoiseen värivalikoimaan, ‘kaavamainen’ on nyökkäys legendaarisen lenkkarin suunnittelijan suunnitteluprosessiin keksiessään ikonista siluettia. Mustat ääriviivat ja yksityiskohdat, tyyli alaviitteet sisältävät “Swoosh Out”; Sekä “mokkanahka 1,2 mm”, kun suckliner lukee myös Niken kaavamaisia, asuin- tai kaupallisia omaisuuksia, ei jälleenmyyntiä varten “. Tämä kaikki pyöristää Hatfieldin allekirjoitus kantapään ympärillä, suorittaen suunnitelman kaltaisen esteettisen.

Joita siitä, että se on tarkoitus julkaista joskus syyskuussa. Legendaarisen lenkkarin juurten vaikuttavat, et halua missata! Ymmärrämme, jos lisäät parin kokoelmaan, samoin kuin täällä ollessasi, muista katsoa koko Nike -lenkkaria!

Kuvia Hanzuingin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *