Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Nämä Luxe Adidas Aakkoset tekevät sinusta vihreän kateellisuudella

Nämä Luxe Adidas Aakkoset tekevät sinusta vihreän kateellisuudella

, kun kääreet pois varustetun aakkosen vetoketjun ‘kolminkertainen musta’ pari kuukautta sitten Adidas on nyt antanut tavanomaiselle aakkoselle ultra premium -muutoksen.

Mokkanahka verhoaa tämän Ultra Premium -tarjonnan yläpuolet, mikä antaa sille mukautuvuuden käyttää sekä trendikkäillä asuilla että harjoittelulla. Tämä aakkoset ovat koristeltu ylellisessä “pohjavihreässä” värissä, ja se on varustettu kumitettujen kantapää -välilehden ja yksinkertaistetulla nauhoitusjärjestelmällä, joka tekee niistä pääsyn ja ulos vielä helpommaksi.

Jos ihmettelet, lenkkari istuu uritetun pomppimisen välipohjan päällä lisää mukavuutta jokaisella askeleella. Vaikka se ei lisää, se ei muuta sitä tosiasiaa, että nämä potkut ovat puhdasta tulta. Jotain erityistä tässä erityisessä aakkosparissa on mannermainen ulkopohja, joka mahdollistaa lisätyn otteen ja kestävyyden.

Suunnittelu pudottaa joskus lähitulevaisuudessa, mokkanahka adidas -aakkoset ‘Base Green’ ehdottomasti pitäisi olla tilaa lenkkarikokoelmassasi. Jos mistä tahansa syystä Adidas ei ole sinun juttusi, Nike on juuri paljastanut ottelunsa premium -lenkkariin. Rei’itetty mokkanahka on tavanomaisen Flyknitin sijasta osuvasti nimeltään Air VaPormax -nahka, rei’itetty mokkanahka kulkee yläosaan yhdessä sileän nahkavuoren kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *