Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Onko Nike Air Max Zephyr “fotonipöly” yksi parhaimmista uusista siluetteista tänä vuonna?

Onko Nike Air Max Zephyr “fotonipöly” yksi parhaimmista uusista siluetteista tänä vuonna?

Nike Air Max Zephyr on yksi viimeisimmistä malleista, jotka käynnistetään osana Air Max -perhettä, ja ”Photon Dust” -väri on juuri julkaistu tällä viikolla. Monet kokahousut Nike-fanit olivat osoittaneet Zephyrin yhtenä parhaimmista uusista malleista, jotka julkaistaan ​​tänä vuonna, joten saimme kädet aivan uuteen variaatioon ja tarttuimme yksinoikeisiin jalkakuviin!

Yhdistettynä neutraaliin harrastuksiin, zephyrin yli nähty houkutteleva väripaletti näyttää paljon paremmalta kuin koskaan, samoin kuin epäilemättä avainpari kiertoon. Jos omistat jo kaikki klassikot ja etsit päivitystä, tämän on oltava seuraava lenkkarisi poliisi!

Nike air max zephyr “fotonipöly”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Nike air max zephyr “fotonipöly”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Päät on muotoiltu monista kankaista, mukaan lukien mokkanahka, nahka ja synteettinen, kun taas tyylikieli viittaa runsaasti Air Max -perheen aikaisempien mallejen ominaisuuksia. Hieno-avainbrändäys on esillä kielellä samoin kuin kantapäällä, samoin kuin pari puuttuu minkä tahansa tyyppisistä swoosh-logoista, jolloin siluetti itse tekee kaiken puhumisen!

Jos olet niin innokas kuin olemme Nike Air Max Zephyr “Photon Dust” -tapahtumassa, siirry sitten omistettuun tuotesivullemme ja seuraa linkkejä poliisille tällä hetkellä! Sillä välin, pidä se lukittuna täältä kaikki viimeisimmät jalkineuutiset sekä päivitykset ja kun olet täällä, tutustuvat tulevan Sacai X Nike -vaporwafflesin virallisiin kuviin!

Nike air max zephyr “fotonipöly”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Nike air max zephyr “fotonipöly”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *