Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Korkein X Nike SB Dunk Low “Stars” putoaa paljon odotettua aikaisemmin

Korkein X Nike SB Dunk Low “Stars” putoaa paljon odotettua aikaisemmin

, kun huhut korkeimmasta X Nike SB Dunk Low “Stars” -tapahtumasta, joka ilmestyi takaisin lokakuussa, olimme melko paljon epäuskoisia. Saatuaan inspiraatiota heidän Dunk High “Stars” -yhteistyöstä vuodesta 2003, kuohuviini -henkinen seuraaja putoaa paljon aikaisemmin kuin olimme aiemmin odottaneet, ja tässä on kaikki mitä tiedämme tähän mennessä!

New York Streetwear -brändin uusin rullalautailun siluetti on asetettu pudottamaan neljään erilliseen väriväylään, mukaan lukien “musta”, “hyper sininen”, “keskimääräinen vihreä” ja “Barkroot Brown” ja “Barkroot Brown” on väri, joka on tukkeutunut täydellisyyteen. Nahasta valmistettu synteettinen krokki

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Twinkling Metallic Gold -tähdet löytyvät myös viittauksena OG: hen ’03: sta, ja tietysti et voi puhua tästä korkeimmasta X Nike -kokoelmasta mainitsematta erityistä Deubréa ja nauhoja, jotka on painettu jäljennöksen iskulauseella: World Kuuluisa.

Nyt tähän tärkeään julkaisutietoon. Jos tunnet ylin X Nike SB Dunk Low “tähdet”, sinun on kuunneltava, koska he pudottavat yksinomaan Supreme -tapahtumassa ensi viikolla 4. maaliskuuta. Kerro meille, mikä väri on eniten, ja niihin liittyvissä uutisissa Nike SB Dunk -takki vuodelta 2003 on palannut!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *