Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Parempi katsaus Nike Dunk Low “Free 99”

Parempi katsaus Nike Dunk Low “Free 99”

on riskittömäksi todeta, että Dunk Low ei koskaan myydä 99p, mutta on kuitenkin mukavaa kuvata tulevan Nike Dunk Low “Free 99” kanssa. Monivärinen, yhteensopiva mestariteos, joka viime vuoden puolivälissä vuotanut ensimmäistä kertaa, olemme nyt päässeet malli-alueelta ja olemme ottaneet lähimmän katsauksen vielä aitoon sopimukseen, samoin kuin rehellisesti? Se on ehdottoman bonkereita.

Siluetti, joka on yhtä näkyvä tänä vuonna kuin viimeksi, “Free 99” on todella ainutlaatuinen. Työskentely puhtaalla valkoisella nahkapohjalla, sinisellä, vihreällä, punaisella ja keltaisilla sävyillä voidaan löytää molemmissa kengissä hieman satunnaisesti. “Nike” -brändäys armahtaa kielen ja kantapään, kun taas maallinen “kevyt suklaa”, joka on tyylikkäästi liukuu sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla.

Kuva vuotaneiden kautta

Kuva vuotaneiden kautta
Siirtämällä keskittymistä alapuolelle, löydät rapean välipohjan, joka on linja rusketuskumikumipohjalla, ja Dunk Low -sovelluksen loppuun saattaminen on pari räätälöityjä “ilmaisia ​​99” -sukkaita, joihin kustannustarrat vaikuttavat. Mielenkiintoista on, että jos kenkä on sinulle vähän niin hullu, ne sisältävät parin tavalliset valkoiset nauhat laatikossa – ei se, että se tekee joka tapauksessa paljon eroa!

Nike Dunk Low “Free 99” -tapahtuman odotetaan vähenevän yhdessä “mustan” version kanssa varmasti piristävän nykyistä kiertoa, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan toimittajan päälle lisää julkaisutietoja sen kehittyessä! Ymmärrämme, mitä uskot tästä tulevasta väriaineesta, samoin kuin täällä ollessasi, saatat myös päästä lähelle off-white x nike dunk matala “mustaa valkoista” ja “musta harmaa”!

Kuva vuotaneiden kautta

Kuva vuotaneiden kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *