Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Air Jordan 1 Low “Laser Blue” sai juuri suuren palautuksen!

Air Jordan 1 Low “Laser Blue” sai juuri suuren palautuksen!

Jos et saanut mahdollisuutta poliisille Air Jordan 1 Low “Laser Blue” ensimmäistä kertaa, niin olet onnekas, koska mielettömän näkyvä Jumpman -lenkkari sai juuri suuren varaston yli Foot Locker uk!

Täydellisellä nahkarakenteella “laser sininen” on väri, joka on tukkeutunut absoluuttiseen täydellisyyteen. Nike Swoosh liukuu tyylikkäästi sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla, kun taas rei’itetty ääriviiva takana lisää syvyyttä malliin.

Legendaarinen siivekäs koripallo on hienosti ommeltu kantapäähän, samoin kuin kaiken pois päältä, numero “23” koristaa pitsikuvainta kunnianosoituksena Michael Jordanin allekirjoituspaita -numeron kanssa, joka viimeistelee Clean Air Jordan 1 matalan suunnittelun.

Haluatko kengän, joka varmasti kääntää päänsä minne tahansa menet? Älä sitten katso enempää kuin Nike Air Jordan 1 Low “Laser Blue”! Tarjolla nyt Foot Locker UK: lta, muista saada koko, kun se vielä istuu! Kun olet täällä, tässä on, kun voit poliisin Air Jordan 1 High OG “Dark Mocha”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *