Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Vapauta muistutus: Älä missaa Air Jordania 6 “Singles Day”!

Vapauta muistutus: Älä missaa Air Jordania 6 “Singles Day”!

Kohtele itseäsi tämän singlen päivä Air Jordan 6 “Singles Day”! Yksi tämän vuoden premium -AJ6: sta, joka pudottaa tänä vuonna, tämä erittäin ylellinen koripallokenkä on tämän kauden kiertopaikan arvoinen paikka, joten varmista, että poliisit, kun he putoavat huomenna 11. marraskuuta kello 8.00!

Tämän Air Jordan 6: n yläosa on inspiraatiota tavanomaisesta kiinalaisesta taiteesta löydetyistä hienostuneista kukkamaalauksista, jotka on muotoiltu upeasta mattamateriaalista, joka on hieno kosketukseen. Voilliset pehmeät mokkanahkapaneelit kulkevat nauhoitusjärjestelmään, kun taas normaali pitsikilpi on korvattu yksityiskohtaisella solmulla, joka on nyökkäys Zhongguo Jielle – koristeellisella käsityötaiteella, joka alkoi kiinalaisen kansan taiteen muodossa Tang and Songissa dynastia.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kumitetut elementit, jotka laskeutuvat kielelle ja kantapäälle legendaariselle AJ6 -ilmeelle, jota me kaikki tiedämme ja rakastamme, ja pyörittääksemme kaiken pois, Smokey Nike Air -välipohja istuu jalan alla mukavuuden ja tyynyn vuoksi, joka on seuraava taso.

Odotetaan pudota huomenna 11. marraskuuta kello 8.00, vaikka Nike Air Jordan 6 “Singles Day” on naisten julkaisu, joka ei estä joitain miehiä puristamasta pariksi! Kerro meille, mitä mieltä olet tästä kausiluonteisesta julkaisusta, ja kun olet täällä, saatat myös päästä lähelle Travis Scott X Air Jordan 6 “British Khaki”!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *