Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Kymmenen suosikki marraskuu putoaa vuosien varrella

Kymmenen suosikki marraskuu putoaa vuosien varrella

Se on se aika kuukaudessa, jolloin täällä ainoassa toimittajassa katsomme muutamia suosikki lenkkarimme julkaisua vuosien varrella, tarkalleen kuinka ne putosivat ja tarkalleen kuinka hyvin Heidät vastaanotettiin. Kun tämä kuukausi merkitsisi Black Friday -tapahtumaa, oli enemmän kuin muutama legendaarinen lenkkarit, jotka olisivat voineet tehdä tämän luettelon, koska kuka tahansa lenkkaripää kertoo sinulle juuri kuinka pakattu marraskuu on erityisten lenkkarien julkaisujen suhteen!

Suuren keskustelun jälkeen käsittelimme kaventamaan sitä 10 suosikkimme vuosien varrella, ja mukana on joitain absoluuttisia belterejä! Vintage Air Jordan 3s -tapahtumasta alkuperäiseen Adidas Yeezysiin, jos etsit matkaa muistikaistalla, tämä on sijainti nyt! Tarkista lisää ja varmista, että se on lukittuna oikealle täältä ainoan toimittajan päälle kaikista uusimmista lenkkarien uutisista ja päivityksistä niiden tapahtuessa.

Kuva DLTR Villa
Air Jordan 4 OG “Fire Red” (2020)

Air Jordan 4 “Fire Red” on ensimmäisen kerran OG AJ4 Colourway -tapahtumana vuonna 1989 ehdottoman ikäinen lenkkari, jota runsaasti rakastaa. Ensimmäisen kerran alkuperäisen julkaisun jälkeen pari oli retro, kun arvostetun Nike Air -logon kanssa kantapää -välilehdessä vuonna 2020. Sikäli kuin Jordan esittelee, he eivät tule paljon paremmaksi kuin tämä. Ei yllätyksiä, pari tarjosi nopeasti ja osoittautui monille lenkkareille vaikeaksi saada käsiinsä.

Kuva lopun kautta.
Yeezy Boost 350 V1 “Moonrock” (2015)

Yeezy -hypeen huipun aikana vuonna 2015 Kanye West ja Adidas paljastivat Yeezy Boost 350 V1 “Moonrock”. Tämä oli aivan ensimmäinen kerta, kun neutraalivärinen väri oli kysyttymässä siluetissa, ja se lähetti myöhemmin Shockwaves -yhteisön kanssa. Monet vähittäiskauppiaat esittelivät nämä ensin tullutta palvellaan, mikä johti yön yli jonoihin, jotka venyttivät kadujen täyspitkiä. Yksi kaikkien aikojen unohtumattomimmista Yeezy -julkaisuista!

Kuva 43EInHalbin kautta
Air Jordan 1 High OG “Bloodline” (2019)

Air Jordan 1 High OG “Bloodline” -myymälät, jotka on suunniteltu kunnianosoituksena alkuperäiselle AJ1 “Bred” Colourwaylle. Usko tai älä, monet tämän julkaisun parit päätyivät jopa myynti -osioon tietyissä jälleenmyyjissä! Vaikka tuolloin ne on ehkä merkitty “tiileiksi”, kaikki aitot lenkkarit ymmärtäisivät, että kasvatettu AJ1 olisi aina voittaja.

Kuva SDUBL: n kautta
Nike Air Huarache Free Run (2012)

Vaikka Nike Air Huarache on parhaillaan tapahtunut merkittävän elpymisen yhteydessä osana 30 -vuotisjuhliaan, vuonna 2012 suunnittelulle tarjottiin Swoosh -tuotemerkin erityiskohtelu, joka sisälsi siluetin hyödyntämisen hybridille, joka käytti myös vapaata väliosaa tekniikka. Tuloksena oli Nike Air Huarache Free, lenkkari, joka debytoi monissa OG Huarache -väreissä ja osoittautui osumana siluetin faneille ja yleisten lenkkareille.

Kuva lenkkaripolitiikan kautta
Air Jordan 1 High OG “Cyber ​​maanantai” (2015)

Toinen musta perjantain kauden julkaisu, joka saavuttaa listamme, on saatavana Air Jordan 1 “Cyber ​​maanantai” -tyypissä. Mustan perjantain jälkeistä maanantaina tämä pari esittelee huomattavan parasta, joka käsittelee klassista 1985 siluettia, joka koostuu vaivattomasti puhtaasta yksivärisestä väristä. Musta nahka koristaa koko yläpuolella Wings-logolla, joka on kohokuvioitu kaulukselle, kun taas valkoinen välipohja tuottaa täydellisen kontrastin. Mahdollisesti kaikkien aikojen puettavin AJ1: n pari!

Kuva Stripe Centerin kautta
Uima -apu X Adidas NMD_R1 (2016)

Vaikka ne eivät ehkä ole suosion huippu, kun kyse on tällä hetkellä hyped -lenkkarista, Adidas NMD_R1, kun se hallitsi lopullista ennen kaikkea. Näinä kunniapäivinä kaikki NMD -kumppanuudet olivat erittäin suosittuja, joten luonnollisesti, kun uima -apina paljasti, että se työskentelee Adidas Originals -sovelluksen kanssa NMD_R1: ssä, lenkkarimaailma eteni hulluksi. Japanilaisen etiketin allekirjoitus naamiointibrändäys sijaitsee täysin siluetin sileän ulkonäön yläpuolella, kun nämä edelleen säilyttävät klassisen tilan keräilijöiden keskuudessa.

Kuva YLT_R3: n kautta
Air Jordan 4 “Mitä?” (2019)

Jos olet perehtynyt Nike Colourwaysiin, olet ehkä tavannut “mitä?” Vapauta aikaisemmin, jotka lyhyesti sanottuna ovat tiettyjen siluetin yleisimmin tunnetuimpien väriväylien mashupit. Air Jordan 4 “Mitä?” esiteltiin 23. marraskuuta 2019 ja esitteli vuoden 1989 Tinker Hatfield Siluettin parhaat puolet “valkoisen sementin”, “sotilaallisen sinisen”, “palopunaisesta” ja “mustasta sementti” -muutoksesta. Jos olet AJ4 -tuuletin, nämä ovat pakollisia kiertoon!

Kuva Dailymian kautta
Nike SB Dunk High “Bloody Sunday” (2007)

One of the oldest sneakers included in our listing is available in the type of the Nike SB dunk High “Bloody Sunday”. While the peak early daysSB-dunkista oli lakannut vuoteen 2007 mennessä, Swoosh-alaosasto pumppaisi edelleen ylimmän tason julkaisuja, kuten tämä premium-pari, johon vaikuttaa U2: n kuuluisa single “Sunday Bloody Sunday”. Tarjoaa punaisia ​​sametteja koskevia yksityiskohtia ja kullattuja Swoosh-logoa, jos olet vakava SB-pää, ymmärrät todennäköisesti jo tästä julkaisusta. Jos olet parin jälkeen nyt, he eivät todennäköisesti ole yksinkertaisin löytää kiinteässä kunnossa.

Kuva Awolin kautta
Air Jordan 8 “Aqua” (2015)

Ensimmäinen nähty vuoden 1993 NBA All Star -pelissä ja myös AJ8: n alkuperäisen värinvälityksen aikana, ”Aqua” -luovutus on nopeasti yksi näkyvimmistä 8: sta, jota on koskaan olemassa. Tämä erityinen lenkkari toimi Jordan Brandin Big Black Friday -julkaisuna vuonna 2015 ja pysyy tänäkin päivänä näkyvänä valintansa etiketin faneille. Vaikka AJ8 ei välttämättä ole yksi MJ: n allekirjoitusten lenkkarien näkyvimmistä, parilla on kultti, joka noudattaa ja jopa sai yhteistyöhön perustuvan OVO: n kohteliaisuuden vuonna 2018.

Kuva Awolin kautta
Air Jordan 3 OG “True Blue” (2016)

Suosituimmista marraskuun lenkkaristamme listaus on Air Jordan 3 “True Blue”, joka tarkistettiin jo vuonna 2016. Alkuperäinen AJ3 -väritie, tämän vuoden todellinen blues oli ensimmäinen vintage -versio, joka toimi Nike Air -logoon Kantapään välilehti vuodesta 1988 lähtien, funktio, johon Jordanin fanit menevät ehdottoman villiksi. Yhdistä tämä kovan värin ja klassisen norsun painon kanssa ja sinulla on välitön voittaja. Mielestämme nämä ovat pian toisen vuosikerta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *