Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Prada X Adidas paljastaa heidän Re-Nylon-laukkukokoelmansa

Prada X Adidas paljastaa heidän Re-Nylon-laukkukokoelmansa

koko Prada X Adidas -kokoelmalla, jonka odotetaan pudottavan tulevina viikkoina, duo on vihdoin paljastanut käytettävissä olevien laukkujen valinnan. Tyylikäs lisävarusteiden kokoelma seuraa tulevaa vaatevalikoimaa sekä Adidas -foorumien valintaa.

Kuusi laukkua muodostavat tavaramerkin, jokainen kappale saapuu tyylikkääseen mustaan ​​sävyyn vastakkaisilla valkoisilla elementeillä. Olkalaukut, reput, duffle -laukut ja ostoskassit sisältyvät kaikki valintaan.

Kuva Pradan kautta
Aivan kuten vaatteet, pussit suunnitellaan Pradan maine-nylon-materiaalista. Tämä materiaali on valmistettu uusimisesta nylonista, joten se on sekä vankka että ympäristöystävällinen.

Kokoelman erotteluihin sisältyy reppu, joka saapuu sekoituksella sekä Adidas- että Prada -muotoilua. Tämän nykyaikaisen kappaleen yläosassa on pyöreät olkahihnat, samoin kuin vetoketjutasku ja kolmionmuotoinen Prada -logo. Alempi osa urheilee suurta suorakaiteen muotoista osaa, jossa on Adidasin klassinen 3-stripe-aihe.

Muualla kokoelmassa näemme olkalaukun, joka saapuu täydellisesti pienemmällä pussipalalla, joka on tyypillisesti Pradan tarjouksissa. Koko kokoelman odotetaan laskevan 13. tammikuuta Pradan verkkosivuilla ja kaupoissa sekä Adidas -verkkosivustolla. Muissa uutisissa näytä parhaalta tämä kiinalainen uusi vuosi tällä kissan aiheisella Gucci Tiger -kokoelmalla.

Kuva Pradan kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *