Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Ronnie Fieg paljastaa adidas-konsortion FYW S-97 -yhteisön

Ronnie Fieg paljastaa adidas-konsortion FYW S-97 -yhteisön

Ronnie Fieg ei ole täysin muukalainen Adidas Consortium -yhteistyöhön, samoin kuin nyt, hän on viety Instagramiin kiusata seuraavaa Kith X Three Strip Sneakeria, samoin kuin me ‘RE Beyond hyped! Perinteisen FYW S-97: n käsittely, tässä mitä ymmärrämme toistaiseksi!

Pudottaen osana äskettäin elvytettyjä ‘jalkojen käyttöä’ -kokoelmaa, Kith X Adidas Consortium FYW S-97 näkyy kahdessa erittäin puhtaassa väriaineessa. Maalattu koskemattomaan valkoiseen sävyyn, metsän ympäristöystävällisiin ja neonkeltaiseen aksentteihin Grace One, samoin kuin lohi vaaleanpunainen. Virkkausjärjestelmää lisätään myös ylimääräisen vakauden ja tuen saamiseksi, joka on muotoiltu nahasta ja sopii yhteen ja istui paksu Adiprene -välipohjan yläpuolella.

Tällä hetkellä Kith X Adidas Consortium FYW S-97: stä ei ymmärretä melko paljon muuta, joten pidä se lukittuna ainoaan toimittajaan lisää uutisia, kun se kehittyy! Tuletko kopioimaan? Oletko siluetin fani? Kerro meille ja muista tarkistaa koko Adidas -lenkkarin alue!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *