Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Ma Maniere X Nike paljastaa ilmavoimat 1 “käsinpesu kylmä”

Ma Maniere X Nike paljastaa ilmavoimat 1 “käsinpesu kylmä”

viime viikolla salaperäisensä jälkeen, Ma Maniere on nyt virallisesti paljastanut heidän Nike Air Force 1 -kokoelmansa, nimeltään “Käsinpesu kylmä”. AF1: n matalasta ja korkeasta koostuvasta saimme lyhyen kuvan entisestä viime kuussa, kun Atlantassa sijaitseva putiikin perustaja James Whitner tunnistettiin parissa hänen viimeisimmän ravintolayrityksensä avaamisen aikana.

Mustat ja harmaat paletit maalattu molemmat Nike -mallit on muotoiltu Buttery Soft Nubuckista, Ultra Luxe -nahasta ja hämmästyttävän sileästä mokkanahasta. Erittäin hienovaraiset siniset sävyt kulkevat jokaiseen kenkäyn, kun taas punaiset pitsilukot ja irveksettiset yksityiskohdat tekevät niistä popin jopa hämärässä olosuhteissa.

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla
Olet ehkä arvata sen jo, mutta Amman viimeisin Swoosh -yhteistyö tulee olla yksinoikeudella kuin helvetti. AF1 -korkeus rajoittuu vain 5 269 pariin, kun taas matala variantti tulee vain 5 914. Jokainen on erikseen vielä paljon räätälöitympi kokemus, joten kaksi paria ei ole täsmälleen sama.

A Ma Maniere X Nike Air Force 1 “Hand Wash Cold” on saatavana Pohjois -Amerikassa 7. joulukuuta. Euroopan julkaisupäivää ei ole vahvistettu tai ilmoitettu, joten ilmoitamme sinulle heti, kun tämä muuttuu! Minkä parin tunnet eniten? Kerro meille, ja kun olet täällä, katso paras katsaus vielä Clot X Fragment Design X Nike Air Force 1: stä!

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *