Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Nouse lähelle off-white x nike -ilmavoimien 1 puolivälissä “Musta”

Nouse lähelle off-white x nike -ilmavoimien 1 puolivälissä “Musta”

28. marraskuuta, off-white-perustaja ja Louis Vuitton -suunnittelija Virgil Abloh kuoli traagisesti kahden vuoden syövän taistelun jälkeen. Yksi modernin muodin sisustetuimmista hahmoista, Chicagon kotoperäinen oli valtava rooli lenkkarin ja katuasteen teollisuuden muotoilussa. Pudotettuaan himoitun Air Jordan 2 -yhteistyönsä viime vuoden lopulla, katsomme nyt tarkemmin valkoista X Nike -ilmavoimaa 1 Mid “Musta”.

Myöhäinen tyylikuvake meni kaikki hänen ottamiseen ilmavoimien 1 puolivälissä. Vain yksi kahdesta teoksissa olleesta väreistä, “musta” on maalattu pimeään puuhiilen sävyyn ja on muotoiltu materiaalien menagerista. Se, mikä näyttää Flyknit -pohjalta, se on katettu viileään aaltoilevaan kuvioon. Ripstop -paneelit kulkevat nilkan ja kantapään ympärille, josta löydät myös keskitetun hihnan lopulliseen lukitsemiseen.

Kuva Teddyssolin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Teddyssolin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Ablohin rakkaus dekonstruktioon on viety täältä toiseen ulottuvuuteen. “Kirkas musta” läpinäkyvällä Nike-swooshilla, jotka ampuvat sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli, löydät myös teknisen sananvalkoisen allekirjoituksen Helvetica-kirjasinta. Litteät valkoiset nauhat siksak vamppia, joka on samanlainen kuin hänen dunk matala, ja kumitettuja piikkejä löytyy kengän pohjasta neonsinisissä, vihreissä ja vaaleanpunaisissa sävyissä. Kaiken pyöristämiseksi ilmayksikölle on annettu leikkaus, jotta näet tekniikan sisällä, mikä on päinvastainen kuin La Flame teki hänen Travis Scott X Nike Air Max 1: lle.

Teollisuuden sisäpiiriläiset kertovat meille, että Virgilin kaltaisilla yhteistyökumppaneilla olisi yleensä suunniteltu vähintään kaksi vuotta etukäteen, joten olemme varmoja, että off-valkoinen X Nike Air Force 1 Mid “Black” julkaisee joskus myöhemmin tänä vuonna ” Valkoinen “juhlimaan AF1: n 40 -vuotisjuhlaa. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä kengästä, ja niihin liittyvissä uutisissa näyttää siltä, ​​että off-valkoinen X Air Jordan 4 “Bred” on peruutettu!

Kuva Teddyssolin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Teddyssolin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *