Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized 6 suurimmasta ja viimeisimmästä Air Max -kouluttajasta

6 suurimmasta ja viimeisimmästä Air Max -kouluttajasta

Olitko veteraani lenkkarin peliin vai uusi koko kouluttajan hype, mikään ei lyö Air Max -kouluttajaa. 90 -luvun ikonisista tyyleistä nykyaikaisempiin hybrideihin on vain jotain tästä ajattomasta alueesta.

Täällä tarkastellaan 6 uutta Air Max -julkaisua – jotkut kauden suosikkeistamme. Kuten aina, pidä se lukittuna @Thesolesupplierille pysyäksesi kaikkien uusimpien julkaisujen edessä.

Nike Air Max BW/ 97 Musta | Saatavana Footpatrolissa

Muuten nimeltään Air Max 97/BW ‘hematiitti’, hohtava iridesoiva hehku tuo vielä enemmän huomiota tähän ainoan kytkettyyn kouluttajaan. Ihanteellinen valinta talven pimeään yöhön, on järkyttävää, että koot istuvat edelleen siitä varhaisesta laukaisusta.

Nike viritti 1/Air Max 97 Obsidian Green | Saatavana jalkakaapissa uk

Toinen tämän viikon uusista hybridi-kouluttajista saapuu osana ‘Discover Your Air’ -pakkausta. Crimson Greenin funky-käyttö tekee näistä erityisen herättävistä. Sarja köysirauhoja ja klassista Nike -tuotemerkkiä täydentävät ulkoasua.

Nike Air Max 97 Steelers | Saatavana JD Sportsissa

Wiz Khalifa lauloi siitä, Americal Football -joukkue urheilee samoja värejä ja nyt, kun eeppinen yhdistelmä saapuu Air Max 97: lle; musta ja keltainen! Tämä kouluttaja on näky nähdä ja varmasti yksi tämän kauden kuumimmista AM97: stä?!

Nike Air VaPormax 95 Slate | Saatavana Nike UK: ssa

Hybridijalkineet eivät tule silmiinpistävämmäksi kuin tämä. Kun Nike päätti lisätä Vapormax -välipohjan Air Max 95: n alle, kaikki eivät olleet vakuuttuneita. Mutta tulos on paljon vähemmän hullu kuin odotit. Tämä ‘liuskekivi’ väri seisoo ilmayksikön sähköisen sävyn ansiosta.

Nike Air VaPormax Platinum | Saatavana lopussa. Vaatetus

Viileä siirtyminen jäisistä kirkkaista harmaista ominaisuuksista tämän paksu siluetin Vapormax -kuplassa. Useita muita on saatavana lopussa. Vaatteet, mutta tämä vaihtoehto on selvästi puhtain.

Nike Vapormax Flyknit 2.0 valkoinen | Saatavana lopussa. Vaatetus

Jos haluat alkuperäisen Vapormax -esteettisen esteettisen, älä etsi kauemmas kuin tämä luminen valkoinen luovutus. Samanlainen tyyli oli nopea myydä, joten älä ihmettele, kun tämä viimeisin julkaisu ei pysy pitkään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *