Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Sneakersnstuff x New Balance 991 palaa juuriinsa

Sneakersnstuff x New Balance 991 palaa juuriinsa

lenkkarit, ei ehdottomasti ole täydellinen muukalainen, kun se liittyy NB -yhteistyöhön. Itse asiassa vuonna 2005 perustajat Erik Fagerlind sekä Peter Jansson tarkistivat suositun tehtaansa Flimbyssä tyyliäkseen erittäin ensimmäisen uuden tasapainonsa 577. Nopea eteenpäin 17 vuotta ja duo ovat palanneet, tällä kertaa ympäri Lauded Sneakersnstuff X New Balance 991 -kokoelma.

Rannikkokaupungin rikkaan ja joustavan historian innoittamana SNS: n käsittely 991 on yhtä palkkio kuin se saa. Kahdessa väriaineessa “merivoimat” heittävät takaisin alkuperäiseen 577: een päivästä, jota lempinimeltään “Peter”. Toisaalta “keltainen” nyökkää Erikin api-Kanariansaaren juurille.

Kuva lenkkarien avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva lenkkarien avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Molemmat parit on muotoiltu ekstravagantista nahasta ja joustavasta mokkasta, ja SIT STOP STOP New Balance’s Signature Abzorb -välipohja, joka on niin mukava kuin se saa. Ikoninen kursivoitu “N” armahtaa sivusuuntaiset että mediaaliset sivupaneelit, kun taas ylimääräinen tuotemerkki on hienosti brodeerattu kielelle ja kantapäälle. Tämän kokoelman avulla SNS haluaa osoittaa, että flimby on paljon enemmän kuin pelkästään lenkkarien tekeminen. Etsitkö aarteita rannalla tai syöt maukasta tuoretta ruokaa, viehättävä bittikiö toimittaa ehdottomasti.

SNS X New Balance 991 -kokoelma julkaisee yksinomaan millä tahansa tavalla tiili- ja laasti SNS-paikkoja sekä Internetissä 26. helmikuuta. Asetettu vähentämään rajoitettuja määriä, varmista, että pidät sen lukittuna pohjaan hienoimmasta mahdollisuudestasi kopioida! Ymmärräkaamme, mikä väriaine tunnet eniten, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, voisiko JJJJOOND X New Balance 990V3 “Green” pudota pian?

Kuva lenkkarien avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva lenkkarien avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *