Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Jordanin trunner on tuotettu korkean suorituskyvyn koulutukseen

Jordanin trunner on tuotettu korkean suorituskyvyn koulutukseen

Jordan Trunner äärimmäisenä on nykyinen muotoilu, joka esittelee Jordan Brandilta sekä Nikeltä, samoin kuin vaikka sillä ei ehkä ole vintage-tyyliä, jonka monet meistä ymmärtävät Rakkauden lisäksi se on täynnä huippuluokan tekniikoita, jotka nostavat koulutuksesi uusille tasoille.

Trunner -linja, joka on suunniteltu sekoitukseen juoksemiseen ja koulutukseen (tästä syystä hybridisoitu nimi), otettiin ensimmäisen kerran käyttöön 2000 -luvun alkupuolella, samoin kuin siitä lähtien.

Kuva Jordan -tuotemerkin avulla
Kaksi väriä on tarkoitus käynnistää, puhdas purje/musta pari sekä paljon vilkkaampi neon-ympäristöystävällinen tarjous. Molemmat on muotoiltu kevyestä teknisestä istuvuudesta yhteen painon minimoimiseksi ja mukavuuden optimoimiseksi, Jordan Brand Jumpman -logot ovat läsnä sekä kielellä että kantapäällä.

Alla alaspäin, välipohja tarjoaa kiehtovimman ominaisuuden, samoin kuin se ei ole sellainen, jota olemme aiemmin nähneet! Peruspohjajärjestelmä on koteloitu timantinmuotoiseen häkkiin, jonka todetaan parantavan stabiilisuutta ristiharjoitteluharjoituksen aikana, mikä aiheuttaa paljon ahdistusta jalkoihin. Ei ole epäilystäkään siitä, että urheilijat ovat jo asettaneet nämä testiin, joten odotamme tulosten näkemistä!

Kuva Jordan -tuotemerkin avulla
Jos haluat saada kädet Nike Air Jordan Trunner Ultimate -parin pariin, upea uutinen on, että se on tarkoitus esitellä Nikessä ja valitut kauppiaat tällä viikolla. Olitpa ylimmän tason urheilija tai vasta aloittamassa, meillä ei ole epäilyksiä siitä, että nämä tekevät vähemmän tehtävästä! Kun olet täällä, tarkista Jordan 1 korkea ”neutraali harmaa”, jonka on tarkoitus vähentyä pian!

Kuva Jordan -tuotemerkin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *