Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Pharrell X Adidas NMD HU esiintyy “Pink” ja “Aqua”

Pharrell X Adidas NMD HU esiintyy “Pink” ja “Aqua”

Pharrell Williams ja Adidas Originals eivät osoita mitään merkkejä hidastumisesta myöhään, koska duo on juuri paljastanut kaksi muuta upouusaa väriä Erittäin suosittu NMD Hu.

Sekä vaaleanpunaiset että siniset variaatiot on asetettu käynnistämään, ja molemmat esittelevät sävy sävyjä kaikkialla silmiinpistävää ilmettä tyypillisellä Pharrell -muodolla. Olemme tulleet tarkemmin molemmat uudet mallit täällä ainoan toimittajan kanssa, joten lue kaikki tarvitsemasi tiedot!

Kuva Adidasin kautta

Kuva Adidasin kautta
Adidasin allekirjoitusyrityksen kankaasta valmistettu molemmat parit tarjoavat optimaalisen mukavuuden ja tukevuuden yläosassa, Kanji -opetussuunnitelma kulkee kunkin kengän yläosien yli. Köysityyliset nauhat ja adidas trefoil -tuotemerkki viimeistelee klassisen NMD Hu kosketuksen etsinnän.

Mustat sisävuorat ovat vastakkaisia ​​vilkkaita ulkovärejä, kun taas parit istuvat siististi täysipitkän lisäosien päällä tarjotakseen runsaasti tyynyä ja tukea. Olitpa Pharrell -keräilijä vai et ole koskaan omistanut paria NMD: tä, nämä ovat varmasti kelvollinen lisä kokoelmaan!

Kuva Adidasin kautta

Kuva Adidasin kautta
Jos haluat kopioida jommankumman näistä aivan uusista Pharrell X Adidas NMD Hu: sta, hyvä uutinen on, että molemmat parit on tarkoitus käynnistää tietyissä jälleenmyyjissä 7. marraskuuta. Muista pitää se lukittuna täältä ainoan viimeisimmän toimittajan päälle ja kun olet täällä, tarkista viimeisin Craig Green X Adidas -kokoelma!

Kuva Adidasin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *