Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Enemmän reaktoritietoja vain 350 V2 “Zebra”

Enemmän reaktoritietoja vain 350 V2 “Zebra”

aiemmin tässä kuussa ilmoitimme, että Yeezy Crown 350 V2 “Zebra” uudelleen julkaistiin tänä kesänä. Vaikka tämä on 100% vielä tapahtunut, hieman paljon enemmän levitystietoa on juuri pinnoitettu, että sinun pitäisi todennäköisesti ymmärtää. Yksi merkittävimmistä Yeezysista, Sneakerheads maksoi ylöspäin 1,500 puntaa pariksi, kun he tekivät debyyttinsä vuonna 2017.

Täysin PrimeKnitin rakentaminen, “Zebra” saa nimensä mustasta raidasta, joka kulkee kauniin valkoisen yläosan yli. Toisin kuin nykyaikainen Yeezy kasvaa 350-luvulla, kun ne sopivat yhteen sivusuunnassa, tämä on karkotettu “sincly-350” -tekstillä punaisella. Kukaan ei ole täysin varma, mitä tämä seisoo, mutta hienoimpia oletus on “Saint Pablo tykkää sinusta” tai yksinkertaisesti “toimittaa”.

Kuva Adidasin kautta
Liikuttaminen alaspäin, sinulle on oltava puhdas leikkaus välipohja, joka on infusoidut Adidasin lisäämiseksi, mukavuutta sekä vaimennusta, joka on pois kaavioista. Pyöritä kaiken pois, vedä-välilehti tarttuu kantapää, yhteensä yhdellä mustalla ommel, joka kulkee vaakasuoraan läpi.

? Yeezy 350 V2 ‘Zebra’ Restatock Info ?: Asia + Australia ExclusiveTotal Stock: 75k Ole hyvä ja täytä paljon muuta tietoa tulevista pudotuksista. # Nooresecrets? pic.twitter.com/7END7S00CA
– PY_RATES ™ (@PY_RATES) 29. huhtikuuta 2020

Nyt kaikki tärkeät suoratoikkotiedot. Luotettavien sneakerin sisäpiirilaitosten @PY_RATES, Adidas Yeezy kasvu 350 V2 “Zebra” vapauttaa vain Aasiassa samoin kuin Australiassa, joten teistä amerikkalaisessa, Euroopassa tai muualla, jotka haluavat pari, sinä paljon Parempi puhelin parhaimmillaan nyt. Vain 75 000 tarjotaan näillä kahdella Gargantuan mantereella, joten se on melko vaikea poliisi, kun he näyttävät 27. kesäkuuta.

Ymmärrämme, jos yrität vielä paria tänä kesänä, samoin kuin kun olet täällä, neljä Yeezy-julkaisua sekä restaces on juuri tarkistettu toukokuun 2020!

Kuva Adidasin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *