Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Hienoin katsaus vielä rauhanmuodosta x Nike Air Force 1 “Para-noise Part 2”

Hienoin katsaus vielä rauhanmuodosta x Nike Air Force 1 “Para-noise Part 2”

niin paljon enemmän ja paljon enemmän kuvia G-Dragon Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise Part 2” Aloita Pinta -arvoon päätyy selkeämmäksi siihen minuuttiin mennessä, että nämä putoavat aivan nurkan takana. G-Dragonin toinen käsittelee maailman monia tunnettuja siluetteja, otamme nyt hienoimman ilmeen vielä!

Viime joulukuun “Para-Noise” -jakso, “Para-kohinan osa 2” säilyttää kaiken, mikä teki ensimmäisestä julkaisusta niin erityisen ja kääntää sen kokonaan, mikä johtaa puhtaan leikkauksen, joka on varmasti Graalin arvoinen. Siinä on “kolminkertainen valkoinen” nahkainen yläosa, se käyttää hitaasti, mutta varmasti ajan myötä, paljastaen räätälöidyn teoksen, jonka on itse K-pop-supertähti.

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta
Muualla musta armahtaa Nike -swoosh ja suuret nauhat, kun taas harjaiskujen ääriviivat näkyvät ilmapohjan varrella suosituksena GD: n Etelä -Korean juurille. Kaiken pyöristämiseksi hänen allekirjoituksensa Daisy -logo on hienosti brodeerattu kielelle, kun taas punaisten pitsin ehdotukset lisäävät toisin kuin muuten heikentyneelle ilmavoimille 1, viimeistelemällä legendaarisen esteettisen.

G-Dragon Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise Part 2” on varmasti yksi vuoden 2020 suosituimmista kumppanuuksista, joten varmista, että pidät se lukittuna Ainoa palveluntarjoaja, jos vaadit paria kiertoon! Kerro meille, jos kopioivat, ja niihin liittyvissä uutisissa New York -yhtiö vaikuttaa seuraavaan Kith X Nike Air Force 1: een!

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *