Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Tinker Hatfield kehitti tämän Nike Air Max 1: n käynnistämään “höyhenen ankat” NFT

Tinker Hatfield kehitti tämän Nike Air Max 1: n käynnistämään “höyhenen ankat” NFT

heidän “mnlth” nft-julkaisun jälkeen, se näyttää siltä, ​​että toinen swoosh-vaikutteinen merkityksetön merkki on horisontissa, kuten me, kuten me Katsokaa ensimmäinen Nike Air Max 1 “-salan ankat”. Upouusi Metaverse -projekti, joka löytyy Phil Knight’s Division Street -kadulta.

Legendaarisen Tinker Hatfieldin suunnittelema ja valmistettu yhteistyössä Oregonin yliopiston kanssa, tämä Air Max 1 ilmestyy yliopiston allekirjoitukseen kirkkaanvihreä värivalikoima. Yläosa on muotoiltu premium-istuvuudesta yhteen ja mokkanahka, kun taas sateenkaaren sävyinen swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli. Värikäs ankkagrafiikka löytyy kielestä, ja tämä todella esittelee itse NFT: n.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

“Flying -muodostelmat” -pisarassa on 120 yksittäistä NFT: tä, ja jokainen haltija saa myös parin uskomattoman harvinaisia ​​nikeja. Hatfield oli se, joka loi tämän tunnetun siluetin jo vuonna 1987, joten hänen luominen tämä erityinen iteraatio on huomattava diehard -lenkkaripäille ja metavertaisille harrastajille.

Tinker Hatfieldin Nike Air Max 1 “Ducks of a Feather” ja sen mukana oleva NFT käynnistyy huutokaupan kautta, joka alkaa 20. helmikuuta sulka -verkkosivuston ankkojen kautta. Varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle toimittajalle parhaat mahdollisuudet poliisille, ja niihin liittyvissä uutisissa Nike ryhtyi äskettäin oikeustoimiin Stockxin lenkkarin NFT: iin!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *