Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Ensimmäinen katsaus Yeezy 700 V3 “Kyanite”

Ensimmäinen katsaus Yeezy 700 V3 “Kyanite”

ilman epäilyksiä, 2020 on ollut valtava vuosi Kanye Westin Yeezy -tuotemerkille. Kun aivan uusi julkaisu putoaa melko paljon joka viikonloppu, ei näytä siltä, ​​että hän aikoo lopettaa milloin tahansa pian, kun katsomme ensimmäistä kertaa Yeezy 700 V3 “Kyanite”!

“Kyaniitti” on jo lempinimellä “käänteinen arzareth”, ja “Kyanite” saa nimensä alumiinisilikaattimineraalista, joka on yleensä värillinen syvänsinisessä sävyssä. Se on joustava promneki -pohja, ja se korostaa sinisellä striping -sivusudella ja mediaalisilla sivupaneeleilla, jotka sitten päällekkäin puhtaalla valkoisella RPU -häkkillä, joka hehkuu heti, kun valot kääntyvät. Asennus yhdessä suckliner tarjoaa mukavan istuvuuden, kun taas upouusi nauhoitusjärjestelmä tekee paluun äärettömän säädettävyyden saavuttamiseksi.

U-muotoinen paneeli koristaa etuosaa nyökkäyksenä kahdelle edelliselle 700 sukupolvelle, samoin kuin alapuolella, sinua tervehditään sileällä ja virtaviivaisella munankuorella valkoisella Eva-vaahtojärjestelmällä, joka on samanlainen kuin Yeezy-alueella löydetty Boost 380.

Adidas Yeezy 700 V3 “Kyanite” odotetaan esittelevän joskus vuoden 2021 alussa, on täydellinen kenkä kevään ja kesäkuukausien aloittamiseen. Ymmärrämme, mitä uskot tästä tulevasta väriaineesta, samoin kuin täällä ollessasi, saatat myös päästä lähelle Yeezy 700 V3 “Safflower”!

Kuva CopbyJC: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *