Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä furnishings Jälleenmyyjät hyötyvät jo Yeezy -parannuksesta 350 V2 ‘Black’

Jälleenmyyjät hyötyvät jo Yeezy -parannuksesta 350 V2 ‘Black’

. Se hypeytyy vuoden 2019 suurimpana julkaisuna, joka kuvailisi miksi jälleenmyyjät ovat pakkomielle Yeezy parantaa 350 V2 ‘Black’. Tämä ei ole rajoitetuin verrattuna muihin Kanye Westin Adidas-yhteistyössä, mutta se voi olla halutuin.

Kun kyseinen julkaisupäivä lähestyy, näyttää siltä, ​​että jotkut jälleenmyyjät ovat onnistuneet turvaamaan parit varhain ja ovat jo hyötyviä!

Varkain, monipuolinen ja yksi harvoista täysin mustasta lisäyksistä Yeezy-kokoonpanoon. Onko yllättävää, että kysyntä on niin korkea tämän viikon käynnistämiselle Adidas UK: n avulla?!

Aina kun otetaan huomioon, että ensimmäisen julkistaminen, näiden odotettiin olevan tulevaisuuden hyödyke jälleenmyyntimarkkinoilla. Se näyttää nyt paljon todennäköisemmältä kuin koskaan ottaen huomioon nykyiset hinnat uudelleenlähetysalustoilla. Koot myyvät jo yli 350 puntaa sivustoilta, kuten eBay. Se on melkein 100% merkki !!

Se on aliarvioidut äänet, mikä tekee Yeezy 350 V2: sta mustasta niin houkuttelevan. Suuri osa Primeknit -ominaisuuksista mustalla väriaistolla, jolla on hienovarainen punainen ompeleminen kantapään peittokuvaan. Aivan kuten aiemmat SPLY-350: t vuodelle 2019, selkeä mesh-raide esiintyy sivuseinämässä.

Näyttelyn loppuun saattamiseksi jopa paksu parantaa ladattuja välipohjan kohteliaisuuksia mustassa varjossa.

Yeezy parantaa 350 V2 ‘Black Static’ -tapahtumaa torstaina 6. kesäkuuta. Varastoijoihin kuuluvat Adidas UK ja jalkakaappi.

Pysy liimattuna @ThesolerSecks -linkkiin paljon enemmän kauppiaita, kun nämä tulevat live -tilassa!

Kuvia @HypeBeastFr: n avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *