Onko se kengät? Ehdotus maantiejuoksun jalkineiden sääntelystä Uncategorized Adidasin myshelter -sadetakki on valmistettu Metropolitan Explorer

Adidasin myshelter -sadetakki on valmistettu Metropolitan Explorer

-kuva Adidasin kautta
Adidas sulauttaa heidän ulkoilmansa Metropolitan -tyyliin tällä kaudella upouusella Myshelter -sadetakilla. Julkaisu osana uutta kokoelmaa, jokainen ja jokainen kappale perustuu Metropolitan Explorers -tutkimukseen, joka asuu kaupungeissa, joissa on erittäin tietyt sääolosuhteet, mukaan lukien Lontoo, New York, Shanghayt ja Tokio.

Myshelterissä on maalattu houkuttelevaksi keltaiseksi ja mustalle paletiksi, ja siinä on täysin sauma -suljettu rakennus, joka on vuorattu kalvolla, mikä tarjoaa käyttäjille korkeimman hengityskokemuksen, joka tarjoaa runsaasti ilmankiertoa tarttumatta minkäänlaista lämpöä. Käytännöllinen huppu voidaan ottaa pois ja sijoittaa pois aina kun haluat, kun taas hihna tekee siitä erittäin helpon tuoda sen ympäri navigoida betoni -viidakko.

Kuva Adidasin kautta
“Myshelterin avulla haluamme varustaa ihmiset viettämään aikaa ulkona. Ei vain erinomaisessa ulkona, mutta pääkaupunkiseudossa.”; Keskustelee Adidas Outdoorin toimitusjohtaja Tim Janaway: ”Ulkopintatekniikan viimeisimmän MyShelter -sadetakki antaa luojamme olla innovatiivisia ulkona elämäänsä, säästä riippumatta. MyShelter rohkaisee heitä tarkistamaan sekä pitämään ne turvattuina sekä mukavina.

Kevyt ja vankka, Adidas Myshelter Rain -takki on järjestetty esittämään 2. syyskuuta. Kokoelma laajenee sitten sisältämään erilaisia ​​kappaleita sekä lähitulevaisuudessa lisävarusteita, joten muista pitää se lukittuna ainoalle tarjoajalle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *